Camping gasbrander

Bij CheapOutdoor koop je de beste gaspit voor op de camping om je eten heerlijk te bereiden. Zowel de camping gasfles, als de bijbehorende gaspit voor op de camping zijn zo gemaakt dat ze compact in je backpack kunnen worden opgeborgen, maar dat je toch heerlijk warm kan eten.

Camping gasbrander

Actieve filters:

Wat is een gaspit voor op de camping?

Een gaspit voor op de camping is een eenvoudig op gas werkend kooktoestel. Eigenlijk gewoon een klein gasfornuis met maar één pit. Hiermee kan je tijdens een hike of trektocht ’s avonds als je je kamp hebt opgeslagen even heerlijk genieten van een warme maaltijd.

Koken op camping gas: heerlijk warm eten buiten

Tijdens een trektocht of hike is het echt heerlijk als je ’s avonds na de hele dag te hebben gelopen een warme maaltijd kan gebruiken. Op een vuurtje koken met een paar pannen is dan natuurlijk een optie, maar camping gas kan ook uitkomst bieden.

Camping gas kun je namelijk aansluiten op een gaspit voor op de camping en is meestal uitgevoerd met één pit. Dit klinkt niet veel maar je wilt ook niet met een heel gasstel in je rugzak je tocht moeten maken. Met een gaspit voor op de camping hoef je niet al te veel mee te sleuren en kun je toch een warme maaltijd bereiden. Al zal je iets langer moeten wachten dan thuis. De fles camping gas is daarnaast ook klein en compact, waardoor het makkelijk in je tas mee kan.

De kooksystemen zijn veelal uitgevoerd met speciale houders waar je eten of heerlijk warme soep net iets langer warm in zal blijven.