Camping gasbrander

Bij CheapOutdoor koop je de beste camping gasbrander om je eten lekker mee klaar te maken. De camping gasbrander is zo gemaakt dat hij compact in je backpack kan worden opgeborgen, maar dat je toch heerlijk warm kan eten.

Camping gasbrander

Actieve filters:

Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen
Prijs € 74,34

Fire Maple compact kooktoestel Star X3 -...

Prijs € 60,29

Bushcraft kooksysteem "Dragon" Crusader...

Prijs € 74,34

Fire Maple compact kooktoestel Star X2 - 1...

Prijs € 74,34

Fire Maple compact kooktoestel Island...

Wat is een camping gasbrander?

Een camping gasbrander is een eenvoudig op gas werkend kooktoestel. Eigenlijk gewoon een klein gasfornuis met maar één pit. Hiermee kan je tijdens een hike of trektocht ’s avonds als je je kamp hebt opgeslagen even heerlijk genieten van een warme maaltijd.

Camping gasbrander: heerlijk warm eten buiten

Tijdens een trektocht of hike is het echt heerlijk als je ’s avonds na de hele dag te hebben gelopen een warme maaltijd kan gebruiken. Op een vuurtje koken met een paar pannen is dan natuurlijk een optie, maar een camping gasbrander kan ook uitkomst bieden.

De camping gasbrander is meestal uitgevoerd met één pit. Dit klinkt niet veel maar je wilt ook niet met een camping gasbrander met 4 pitten in je rugzak je tocht moeten maken. Met één pit zal je misschien iets langer bezig zijn, maar ik kan je verzekeren dat na een lange tocht buiten al het warme eten er echt heerlijk in gaat. Ook al moet je iets langer wachten dan thuis.

De kooksystemen zijn veelal uitgevoerd met speciale houders waar je eten of heerlijk warme soep net iets langer warm in zal blijven.