Lijst met producten op merk Pathfinder

Pathfinder: Outdoor gear voor Outdoor mensen

Een mooi merk gericht op vooral Bushcraft activiteiten voor outdoormensen dat is ontstaan in Amerika. Met bijna 40 jaar ervaring in de buitenlucht is de kennis gebruikt om mooie hoogwaardige producten te maken voor het buitenleven. Pathfinder richt zich vooral op survivaltools. Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar.

Pathfinder survival en outdoor

Met meer dan 40 jaar ervaring is Dave Canterbury van Pathfinder (Self Reliance Outfitters) een echter outdoorman die zijn kennis heeft gebruikt om gidsen te schrijven en les te geven op scholen. Daarnaast verkopen zij hoogwaardige uitrusting om andere mensen net zo enthousiast te krijgen om er heerlijk op uit te trekken. De winkel bestaat reeds meer dan 10 jaar waarbij kookgerei voor buiten, snijgereedschap, vanguitrusting etc de meest verkochte producten zijn.

Bekendheid van de man achter Pathfinder

Dave heeft zijn overlevingsvaardigheden ook laten zien op bekende tv kanalen zoals Discovery Channel en National Geographic. Hij speelde in shows die op survival gebaseerd waren zoals Dirty Rotten Survival, Dual Survival en een aflevering van Shark Week - How Sharks Hunt. Hiernaast heeft Dave ook een school ten zuidoosten van Ohio waar hij de grondbeginselen van het overleven overdraagt aan andere mensen. De Pathfinder School wordt beschouwd als een van de beste in de VS. Met deze wetenschap kan je dus van deze producten verwachten dat het voor de echte survivalaars gemaakt is.