Poncho

CheapOutdoor biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige regenponcho’s, ideaal voor wandelaars of fietser die zich niet laten tegenhouden door een plotselinge regenbui. Een waterdichte poncho is een onmisbaar item in je uitrusting, omdat het je snel beschermt tegen neerslag, terwijl je toch comfortabel kunt blijven bewegen.

Poncho

Actieve filters:

Wat is een regenponcho?

Een outdoor poncho is doorgaans een vierkant stuk waterdicht materiaal met een opening voor je hoofd. Hierdoor kan een regenponcho snel over je getrokken worden, waardoor je direct beschermt bent tegen een plotselinge regenbui. Een waterdichte poncho is daarnaast vaak zo gemaakt dat het ook voorzien is van een capuchon, zodat ook je hoofd droog blijft tijdens de regen.

Waterdichte poncho’s: Altijd voorbereid op slecht weer.

Met een lichtgewicht wandelponcho ben je altijd voorbereid op onverwacht slecht weer tijdens je avonturen in de buitenlucht. Dankzij de compacte verpakking kan je de poncho gemakkelijk meenemen in je tas, zodat je hem bij de eerste druppels direct kunt gebruiken. Door het ruime ontwerp van wandel poncho’s blijf je bovendien niet alleen zelf droog, maar wordt ook je rugzak beschermd tegen de regen. Daarnaast zijn sommige regenponcho’s voorzien van ogen, waarmee je met behulp van touw een afdak kunt creëren. Dit wordt veel gebruikt door mensen die zich met bushcraft bezighouden of liefhebbers zijn van kamperen met minimale materialen.

Duurzame en veelzijdige outdoor poncho’s

De regenponcho’s die we verkopen bij CheapOutdoor zijn ontworpen met duurzaamheid en veelzijdigheid in gedachten. Veel van onze modellen zijn bijvoorbeeld gemaakt van ripstop materiaal, wat de waterdichte poncho extra stevig maakt. Dit betekent dat zelfs als je per ongeluk ergens achter blijft hangen, de poncho niet snel zal scheuren. Bovendien zijn onze poncho’s one size, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen.