Zomerslaapzak

Bij CheapOutdoor koop je de beste zomer slaapzakken om heerlijk in te kunnen slapen tijdens je warmere dagen. Zomerslaapzakken zijn speciaal gemaakt voor de heerlijke zomerse temperaturen. Denk hierbij aan temperaturen in de nacht tussen de 5 tot 15 °C. Bij ons vind je een breed assortiment en zijn dan ook de ideale plek om zomerslaapzakken te kopen!

Zomerslaapzak

Actieve filters:

Waarom zomerslaapzakken kopen?

Zomerslaapzakken zorgen ervoor dat je het met de genoemde temperaturen in de nacht niet koud krijgt. Maar ook zeker niet te warm, wat vaak het geval is in de zomer. De comforttemperatuur bij zomerslaapzakken ligt altijd boven het vriespunt en zijn daarom niet geschikt voor de winters waar het vriest.

Zomerslaapzakken regelen jouw comfort

Zomerslaapzakken hebben de mogelijkheid om de temperatuur meer te reguleren. Waar de winterslaapzak vooral de warmte binnen moet houden, moeten zomerslaapzakken ook goed het overschot aan warmte kwijt kunnen zodat het niet een hele nacht zweten wordt. Op een erg warme avond is het mogelijk om de slaapzak open te ritsen voor extra ventilatie.

Zomerslaapzakken die bij jou passen

Zomerslaapzakken komen zowel in een dekenmodel als in een mummy slaapzak. Doordat de temperaturen in de zomer hoger zijn, kan het fijn zijn om een dekenmodel zomerslaapzak te gebruiken, aangezien deze voor wat ventilatie kan zorgen. Maar als je fan bent van een mummy slaapzak is dat uiteraard ook mogelijk! Deze varianten sluiten nauw aan op je lichaam en zijn uitgerust met een capuchon. Dankzij de pasvorm verlies je minder warmte en zijn ze wat kleiner en lichter dan een andere slaapzak. Kortom: CheapOutdoor heeft voor ieder wat wils. Kies de zomerslaapzak die bij je past en geniet in de zomer ook een goede nachtrust.