Zomerslaapzak

Bij CheapOutdoor koop je een zomerslaapzak om heerlijk te kunnen slapen in je vakantie. Een zomerslaapzak is speciaal gemaakt voor de heerlijke zomerse temperaturen. Hierbij rekening houdend met temperaturen in de nacht van tussen de 5 tot 15°C.

Zomerslaapzak

Actieve filters:

Waarom een zomerslaapzak?

De zomerslaapzak zorgt ervoor dat je het met de genoemde temperaturen in de nacht niet koud krijgt, maar ook niet te warm. De comforttemperatuur bij zomerslaapzakken ligt altijd boven het vriespunt en zijn daarom niet geschikt voor de winters waar het vriest

Zomerslaapzak: regelt jouw comfort

Een zomerslaapzak heeft de mogelijkheid om de temperatuur meer te reguleren. Waar de winterslaapzak vooral de warmte binnen moet houden moet een zomerslaapzak ook goed het overschot aan warmte kwijt kunnen zodat het niet een hele nacht zweten wordt. Op een warmere avond rits je de slaapzak lekker open voor extra ventilatie.

De zomerslaapzak gaat ervanuit dat de temperatuur in de nacht tussen de 5 tot 15°C boven het vriespunt is. Voor een zomerslaapzak is zowel een dekenmodel slaapzak als ook een mummyslaapzak prima geschikt. Doordat de temperaturen in de zomer hoger zijn kan het prima om een dekenmodel zomerslaapzak te gebruiken, maar ook als je houdt van een mummy slaapzak is dat een prima keuze!