Lijst met producten op merk Highlander Outdoor

Highlander Outdoor – backpacken

Highlander is een Schotse fabrikant voor alle outdooractiviteiten zoals backpacken, kamperen, hiking, trekking etc. Het bedrijf is opgericht in de jaren 80. In die tijd werd het buitenleven als een dure bezigheid gezien. Highlander dacht daar anders over, dit moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Highlander: Opgericht door outdoorliefhebbers, voor outdoorliefhebbers

De oprichter van Highlander, Bahram Golzari heeft altijd een voorliefde gehad voor het verkennen van de bergen van Schotland, dit hebben hij en zijn gezin tot op de dag van vandaag nog steeds. Heerlijk backpacken in de Schotse Hooglanden. Alle medewerkers hebben op hun eigen manier een blijvende liefde voor het buitenleven. Deze passie zie je terug in de producten die worden geleverd. De diverse monsters die binnen komen worden door de medewerkers opgeëist om er een veldtest mee te doen in de weekenden.

Highlander Outdoor kopen bij CheapOutdoor.nl

Een groot deel van de Highlander Outdoor collectie vind je bij CheapOutdoor.nl. Ben je op zoek naar een rugzak om mee te backpacken of een jas om lekker warm in de blijven? Wij helpen je graag verder voor de juiste uitrusting.

Zowel Highlander Outdoor als CheapOutdoor.nl hopen dat de uitrusting die wij leveren je in staat stellen om nieuwe uitdagingen en avonturen aan te gaan en jezelf ertoe aan te zetten nieuwe dingen te proberen, waar je ook bent.

Bestel je deze uitrusting van Highlander Outdoor voor 22.00 uur? Dan heb je onze artikelen al de volgende dag in huis! Verder zorgen wij ervoor dat alle producten gratis verzonden worden. Mocht je advies of meer informatie willen over CheapOutdoor.nl of over Highlander Outdoor, mail of bel ons! Wij staan voor je klaar en helpen je graag met het kiezen van de juiste uitrusting voor jouw avontuur.