Lijst met producten op merk SirJoseph

Met een moto "Zo licht als een veertje maar het zal je wegblazen...." zet dit merk uit Tsjechië direct de standaard. Zij staan voor maximaal functionerende producten die bestand zijn om de hoogste bergtoppen met te trotseren.

Het merk SirJoseph bestaat al 40 jaar en zij produceren al jaren outdooruitrusting van hoge kwaliteit, waaronder kleding van dons en Primaloft, donzen slaapzakken, waterdichte kleding en life-style outdoor mode. Vooral onder bergbeklimmers is het merk al bekend en weet iedereen van de hoge kwaliteit van SirJospeph. Met dit merk kan je de grootse expedities aan!

Sir Joseph: Ultieme slaapzakken

De slaapzakken van Sir Joseph zijn lichtgewicht, zodat je ze gemakkelijk mee kunt nemen in jouw rugzak. Sir Joseph heeft alleen de noodzakelijke functies gekozen in het ontwerp van hun slaapzakken, hierdoor zijn ze erg minimalistisch en hebben ze een hoge kwaliteit. Ze kunnen tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor je ze bij elke reis mee kunt nemen.

Bivakzakken: Sir Joseph

De Sir Joseph bivak zakken zijn gemaakt van praktisch 3-laags materiaal. Er is een muskietennet in gemaakt. Dit zorgt ervoor dat er geen vervelende insecten in jouw bivakzak komen. De bivakzakken kunnen goed tegen hevige regenval, sterke wind en andere slechte weersomstandigheden. Ze liggen erg comfortabel. Ook zijn ze erg handig voor noodgevallen, want je kunt ze makkelijk opzetten.