Lijst met producten op merk Bergstop

Het Zwitserse met Bergstop is opgericht door echte outdoor- en travel liefhebbers die nieuwe oplossingen zochten om comfortabeler te reizen en de vrije tijd door te brengen. Multifunctionele apparatuur met innovatieve functies aanbieden zonder verlies van kwaliteit, minder gewicht en tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Alle artikelen worden ontworpen samen met de medewerkers en testers en worden gemaakt bij BSCI-gecertificeerde leveranciers onder strikt toezicht van experts. De artikelen worden getest volgens de EU-normen.

Slaapzak en jas 2 in 1: de Bergstop als slaapzak

Deze Bergstop slaapzakken zijn handig ontworpen, want ze zijn voorzien van mouwen. Zo kun je in elke houding liggen die je maar wilt, met je armen vrij. Je blijft heerlijk warm in deze slaapzak. Ze zijn niet zwaar, dus handig voor in je tas als je gaat wandelen.

Bergstop als jas of ochtendjas: slaapzak en jas 2 in 1

Wat als je nou in de nacht naar de wc moet? Dan moet je eerst helemaal uit je slaapzak kruipen, maar dat is met deze jas en slaapzak in 1 opgelost! Je wordt wakker en je hoeft deze slaapzak alleen aan de onderkant open te doen en een beetje op te rollen en je kan hem als jas gebruiken. Ook blijf je lekker warm, want je gaat niet uit je slaapzak, dus verdwijnt die warmte minder snel.

Ook de Mcroliner is een perfecte oplossing als je een huttentocht doet qua omvang en gewicht,  maar zeker ook om ’s avonds of ’s ochtends nog heerlijk even in je Microliner op de bank te zitten genieten van de vroege ochtend of heerlijke avond.