Regenjas heren

Bij CheapOutdoor koop je de beste heren regenjas die je tegen de regen beschermt. Geen ouderwetse regenjas heren meer maar een moderne regenjas voor heren waar iedereen in gezien wil worden. De heren regenjas is voorzien van de nieuwste technologieën om de jas waterdicht te krijgen.

Regenjas heren

Actieve filters:

Wat is een heren regenjas?

De regenjas heren is gewoon een modern jack of jas die waterdicht is en je tegen de regen beschermt. Tegenwoordig in mooie kleuren en pasvormen die niet meer aandoen alsof je er niet in gezien wilt worden.

Regenjas heren: lekker droog blijven in de regen

De nieuwe heren regenjassen zijn voorzien van de nieuwste technologieën om te zorgen dat de regenjas waterafstotend en waterbestendig is.

Bij outdoor activiteiten kan een regenjas heren eigenlijk niet ontbreken. Er zijn speciale compacte heren regenjassen op de markt die geleverd worden in een compact zakje waardoor ze gemakkelijk in je tas mee te nemen zijn. Je kunt hiermee dus altijd een regenjas heren bij je dragen.

Zowel de dames jassen als ook de heren jassen hebben een mooi design zodat je er gewoon altijd goed uitziet. Voor elk moment is er een outdoor jas, een donzen jas voor als het kouder is of een softshell voor in de zomermaanden.

Bij regenkleding heren en ook bij tenten wordt de waterdichtheid gemeten in de hoeveelheid water die de stof aan kan, dit wordt uitgedrukt in een aantal mm waterkolom. Hoe hoger de waarde des te meer waterdruk de regenjas kan weerstaan. Een goede waterkolom voor een regenjas zit rond de 5000 mm of hoger, deze heren regenjassen kan je dagelijks gebruiken.