Lijst met producten op merk Vapur

Vapur heeft als missie actieve levensstijlen inspireren en ondersteunen met innovatieve, uiteindelijk draagbare, producten. Het bedrijf is in 2009 gestart in Californië met een groot idee met een eenvoudige oplossing. Veel afval van al het plastic was een van de issues welke verholpen moesten worden. In september van dat jaar ontwierpen zij de Vapur Anti-Bottle een herbruikbare waterfles welke op te rollen was als hij leeg was en opstond als hij vol is. 

Wat begon als een met passie gevulde hobby van drie personen is uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf "Live flecibel".

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Vapur: Inspireren van een actieve levenstijl met draagbare producten

De missie van Vapur is 'een actieve levensstijl inspireren en ondersteunen met innovatieve, uiteindelijk draagbare producten. Leef flexibel.' Het bedrijf is in 2009 opgericht in Californië, Verenigde Staten. Het is in deze jaren bekend geworden met zijn innovatieve opvouwbare waterflessen. Vapur richt zicht op het ontwerpen van duurzame, herbruikbare waterflessen die gemakkelijk kunnen worden samengevouwen, opgerold of platgedrukt als ze leeg zijn. Dit maakt het een ideale waterfles voor mensen die veel onderweg zijn zoals reizigers, sporters, en avontuurlijke mensen.

Herbruikbaar en milieuvriendelijk: Vapur

De opvouwbare waterflessen van Vapur zijn de oplossing voor alle waterflessen die weggegooid worden. Door deze waterfles op te vouwen of op te rollen kan je hem heel klein meenemen en neemt hij als hij leeg is weinig tot geen plek in je tas in. De waterflessen zijn lichtgewicht en BPA-vij.