Powerbank

CheapOutdoor heeft het best aanbod powerbanks voor op het moment dat je even moet bijladen en je hebt geen stopcontact in de buurt. Een powerbank geeft jou overal de mogelijkheid te kunnen laden als je telefoon bijna leeg is. Ook in de middel of nowhere.

Powerbank

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een compacte accu die ervoor kan zorgen dat je je mobiele apparaten op kan laden als je je thuislader even niet kan gebruiken. Als je erop uit trekt en je komt de hele dag geen stopcontact tegen kan een powerbank uitkomst bieden.

Powerbank: stroom op plekken waar geen stroom is

Als je veel van wandelen houdt in gebieden waar je lang geen mensen tegen komt kan een powerbank je helpen om je mobiele apparaten op te laden. Met alle mobiele apparaten van tegenwoordig wil niemand meer zonder stroom zitten, maar soms is het wel erg lekker om er even uit te zijn. Om te zorgen dat je telefoon etc dan wel kan opladen moet je een powerbank gebruiken.

Bij een powerbank gaat het vooral om de capaciteit, des te hoger het aantal MAh des te vaker kan de powerbank jouw mobiele apparaat vol laden. Ook het formaat van de powerbank moet je niet vergeten want als hij in je backpack mee moet is het gewicht en formaat ook handig om naar te kijken.

De powerbanks die wij leveren zijn veelal voorzien van een zonnepaneel waarmee je naast het opladen van je mobiele apparaten ook de powerbank zelf weer bij kan laden. Als je het apparaat de hele dag in de zon houdt kan je langzaam aan de powerbank weer bijladen waarmee je nog meer stroom hebt.