Gerber multitool Tactical Diesel 14 delig - RVS

Gerber multitool Tactical Diesel 14 delig - RVS

€ 90,87
Referentie: CO-000186ST

Gerber Tactical Diesel Multi-Plier - Stainless is één  van de grootste en zwaarste multi-tools gemaakt maar toch met het comfort van de S.H.O.T. (Single- Hand Opening Technology).

Niet op voorraad


Bij deze Diesel Multitool hebben we het over een industrieel hulpmiddel. Het type dat bij geen enkele taak, ongeacht hoe moeilijk niets kan doen. De afzonderlijke roestvrijstalen gereedschappen zijn groter dan de gemiddelde multitool en ruiger dan normaal. En iedereen die hem gebruikt gaat voor maximale veiligheid en beveiliging met het Saf.T. Plus Systeem.

Misschien kan je het ook af met een iets minder sterke tool, maar waarom het risico lopen van frustraties omdat deze net niet doet wat jij wilt. De Diesel is de tool die je nodig hebt wanneer je slechts één tool kunt dragen en toch alles bij je wilt hebben.

Voorzien van one-hand-opening, volle vergrendeling van de messen, tang, draadknipper, deels gekarteld mes, kruiskopschroevendraaier, klein, middelgroot en groot platte schroevendraaiers, blikopener, flessenopener, vijl, zaag en schaar.

CO-000186ST

Data overzicht

Afmetingen
16,8 cm (12,5 cm als gesloten)
Gewicht
244 gram
Inhoud verpakking
Gerber Tactical Diesel Multi-Plier - Stainless
Kleur
Roestvrij staal

Specifieke referenties

Misschien vind je dit ook leuk