Actxa Swift+ activity tracker - Zwart/Geel

Actxa Swift+ activity tracker - Zwart/Geel

€ 59,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-0000608B/Y

Een uitgebreide en de enige fitness partner die je nodig hebt. De Swift+ is de uitgebreide broer van de Swift. De Swift+ is ontworpen om je te helpen om een evenwicht te vinden tussen werk, leven en fitness.

Niet op voorraad


  • Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd
  • Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord! Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord!

De Actxa Swift+ activity tracker is een mooie designvolle activity tracker die jouw fitness partner wil zijn. Hij houdt je sociaal verbonden door je op de hoogte te stellen als je een oproep ontvangt (CallerID op scherm), sms of email.

De Swift+ is waterbestendig tot een maximum van 1 meter. Je kunt dus in de regen rennen, in het zwembad duiken of trainen voor een triatlon zonder je gegevens te verliezen. Het is mogelijk de Swift+ helemaal naar eigen wensen te personaliseren door bijvoorbeeld een stil alarm in te stellen als reminder, het type meldingen aanpassen wanneer je een SMS, email of oproep ontvangt of pas je persoonlijke doelen aan om je motivatie omhoog te krijgen.

Volg je dagelijkse activiteit, calorieverbranding, actieve minuten, afstanden die zijn afgelegd met de Actxa App die de Swift + naadloos integreert elke keer als je de app op je smartphone opent. En hij viert zelfs je behaalde doelen door zacht te trillen.

Door zijn ingebouwde intuïtieve eigenschappen controleert de Swift+ jouw nachtrust door middel van bewegingsniveaus. Doordat je hiermee je slaapgewoonten kunt gaan aanpassen volgt hieruit een betere nachtrust. Door het vibratie alarm kun je 's ochtends wakker worden zonder je partner wakker te maken en lekker aan je dag beginnen!

Als je mobiele telefoon binnen de 10 meter afstandscirkel is krijg je op je Swift+ meldingen door de bluetooth bij een call (CallerID op het scherm), SMS of email.

Met de Actxa App kun je je profiel personaliseren, dagelijkse statistieken synchroniseren, gewicht bijwerken en slaappatronen controleren met een simpele tap op een button.

appleapp.png  googleplay.png

Actxa-App3

CO-0000608B/Y

Data overzicht

Materiaal
Hypo-allergenic Flexible Elastomer (band), Aluminium Alloy (pin in de band) en plastic (base unit)
Accu
55 mAh Lithium-polymer
Overige opties
Support iOS 8.0, Android 4.3 en daarboven
Afmetingen
25 x 1.9 x 1.2 cm (15 x 8,5 x 6,5 cm verpakking)
Gewicht
23 gr
Inhoud verpakking
Actxa Swift+ activity tracker, USB Charging Cradle en Quick Start
Taal
Engels
Standby tijd (max)
5 - 7 dagen (2 uur opladen)
Bluetooth
Bluetooth v4.0 en daarboven
Garantie
1 jaar fabrieksgarantie
Kleur
Zwart met geel

Specifieke referenties