Husky tent Bigless 5 - familie tent - 5 persoons - Groen

Husky tent Bigless 5 - familie tent - 5 persoons - Groen

€ 279,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-0000001047

Een tent waar je met een gezin langdurig kan gaan kamperen. De Bigless is een aangenaam ruime en comfortabele tent.

Laatste items in voorraad

  • Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding Door onze jarenlange outdoor expertise uitgezocht voor jou voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd Maandag tot vrijdag voor 22:00 en op zondag voor 21:00 besteld, volgende dag geleverd
  • Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord! Gratis verzenden - Gratis retourneren (binnen 30 dagen) - Bij vragen altijd snel antwoord!

De Husky tent Bigless 5 - familie tent - 5 persoons - Groen is een aangename en comfortabele familietent voor als je langdurig gaat kamperen. De tent heeft een hoofdingang met een royale hal met een stevige vloer en grote mica ramen met diverse mogelijkheden om je spullen op te bergen. Binnen in de tent vind je de uitneembare slaapkamer. Een volwassene kan er zonder problemen staan.

De constructie van de tent is zeer stijf, stabiel en zelfdragend met versterkte durawrap-stokken. Zo is de tent bestand tegen zwaardere weersomstandigheden. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn voor het tentdoek en de vloer garanderen weerstand tegen invloeden van buitenaf, hebben een goed ademend vermogen en voldoende comfort.

Doordat de tent een stuk groter is dan de kleinere en compactere tenten uit het assortiment is deze tent vooral geschikt voor langer verblijf op een plek zoals op een camping of in de natuur. Je kunt hierbij denken aan families, vriendengroepen, vissers of als je een auto bij je hebt is het gewicht ook goed te doen. De tent bied een comfortabele plek voor maximaal 5 volwassenen.

Onderstaand een aantal kenmerken van de Bigless 5:

* Afmetingen uitgezet 400 × 300 × 210 cm
* Afmetingen ingepakt 70 x 25 x 25 cm
* Gewicht totaal 11,3 kg
* Dubbelwandige losse tent met externe constructie
* Buitenmateriaal: 185T polyester, PU-coating 3000 mm / cm², getapete naden
* Binnenmateriaal: Ademend nylon 190T + mesh muskietennet, 1 slaapkamer
* Grondzeil: Gelamineerd PE, PU-coating 5000 mm / cm²
* Tentstokken: Versterkte Durawrap staven ø 11 mm
* Accessoires: set stalen pennen, reparatieset, compressiehoes

De tent is een tent voor 5 personen waar je een aparte slaapkamer hebt en een gedeelte voor je dagelijkse spulletjes.

De tentstokken zijn gemaakt van Durawrap wat in veel opzichten een verbeterde versie is van het laminaat, dat ontstaat door een polyesterfilm aan te brengen op de kern van de laminaatstaaf. Over het algemeen is dit verbeterde materiaal niet alleen duurzamer, maar ook sterker en flexibeler. Het grote voordeel is ook dat bij een breuk de uiteinden van de steunstangen niet rafelen en er dus geen scherpe uiteinden ontstaan ​​die de tent zouden kunnen beschadigen.

De vloer is gemaakt van gelamineerd polyethyleen, polyurethaan (coating 5.000 mm / cm²). Het gelamineerd polyethyleen is een waterdicht en sterk materiaal, waarvan het uiterlijk lijkt op een plastic folie geweven uit dunne stroken. Het voorkomt zeer goed verschillende mechanische storingen en is daarom een ​​geschikte kandidaat voor vloeren, vooral voor tenten voor gewoon toerisme of grote familietenten. Dat wil zeggen, overal waar de nadruk ligt op hoge duurzaamheid. Daarnaast is de polyurethaancoating een permanente impregnering die in verschillende lagen direct op het materiaal wordt aangebracht. Deze speciale behandeling van de stof voorkomt het binnendringen van water. De coatingparameter bepaalt de hoogte van de waterkolom (uitgedrukt in mm / cm2), met andere woorden het vermogen van het materiaal om waterdruk te weerstaan.

Aan de binnenkant van de tent is nylon 190T gebruikt, deze nylon is een zeer fijne, lichte en ademende synthetische vezel, die echter voldoende sterkte en flexibiliteit hebben. Daarom zijn ze zeer effectief in het weerstaan ​​van scheuren of andere mechanische schade. Het materiaal is ook geschikt voor lage temperaturen omdat het goede thermische isolatie-eigenschappen heeft. Ook erg praktisch is de net klamboe, door het zachte, ademende en toch sterke materiaal waarvan de binnenklamboe is gemaakt, kan de lucht beter circuleren in de tent. Dit zorgt voor een goede ventilatie.

Voor de buitenkant is 185T polyester, polyurethaan (coating 3.000 mm / cm²) gebruikt, een heel licht materiaal dat bestand is tegen scheuren. Synthetische polyestervezels verhogen de bescherming van het product tegen barre weersomstandigheden, vervaging en langdurige bevochtiging, omdat ze heel snel drogen. En dit is behandeld met polyurethaan (coating 3.000 mm / cm²). Polyurethaancoating is een permanente impregnering die in verschillende lagen direct op het materiaal wordt aangebracht. Deze speciale behandeling van de stof voorkomt het binnendringen van water. De coatingparameter bepaalt de hoogte van de waterkolom (uitgedrukt in mm / cm2), met andere woorden het vermogen van het materiaal om waterdruk te weerstaan.

De tent wordt geleverd met een set stalen pennen, compressiehoes en een reparatieset.

CO-0000001047
1 Item

Data overzicht

Materiaal
Buitenmateriaal: 185T polyester, PU-coating 3000 mm / cm², getapete naden / Binnenmateriaal: Ademend nylon 190T + mesh muskietennet / Grondzeil: Gelamineerd PE, PU-coating 5000 mm / cm² / cm² / Tentstokken: versterkt Durawrap staven ø 11 mm
Overige opties
Dubbelwandige losse tent met externe constructie
Afmetingen
Afmeting buitenzijde: 400 × 300 × 210 cm11 mm tentstokken
Gewicht
11,3 kg
Inhoud verpakking
Husky tent Bigless 5 - familie tent - 5 persoons - Groen met opbergtas
Kleur
Groen

Specifieke referenties