Vakantie!

Voor een deel van Nederland is de vakantie al begonnen en onze kinderen moeten nog een week en dan gaan de vakanties hier ook beginnen. De tassen worden weer opgezocht en de koffers gepakt. Iedereen begint weer heerlijk aan zijn vakantie te denken en te genieten van de vrije dagen die eraan zitten te komen. Voor je het weet is het weer voorbij.

Of je nu heerlijk gaat kamperen met een tent in de bergen, op de camping staat in de caravan of heerlijk gaat vliegen naar het buitenland en lekker op het strand gaat liggen …. lekker even niks doen of genieten van je gezin en kinderen. Daar is de vakantie voor.

Iedereen veel plezier gewenst en een fijne vakantie hopelijk met een beetje lekker weer. Wij zeggen altijd als het maar droog is, de rest kan je je prima op kleden.

Wij zijn gewoon de hele vakantie bereikbaar, misschien wel iets minder snel dan je van ons gewend bent maar een reactie krijg je. De bestellingen lopen gewoon door, onze fullfilmentpartij zorgt ervoor dat jouw pakket gewoon op tijd geleverd wordt, als de pakketdiensten geen vertraging hebben.

Geniet van je vakantie!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment