2020 Wat een jaar!

Een jaar waarin bij een ieder de focus lag op onze gezondheid, op omzien naar elkaar, maar toch afstand houden. Wat was het soms lastig en wat is het dat nog steeds!

Voor ons was het een jaar waarin we qua ondernemen pittige tijden hebben gekend, maar ook waarin we blij waren met beslissingen die we al genomen hadden voor corona om de hoek kwam kijken. Waaronder bijvoorbeeld het toevoegen van kleding op het gebied van wielrensport. Want we konden dan wel niet veel naar het buitenland, naar buiten konden we wel! Mede door dergelijke keuzes hebben we 2020 ons hoofd boven water gehouden.

Een jaar waar we nieuwe merken toevoegden aan ons assortiment en soms ook afscheid namen van merken. Een jaar waar we de SnugBud introduceerden (en wat is ie lekker warm!) als ook de Bergstop slaapzak en jas in één. Een jaar waarin we onze website vernieuwden.

Op persoonlijk vlak waren we veel op elkaar aangewezen, soms met alle 4 de kinderen thuis was dat niet altijd even gemakkelijk (of gezellig ; ) ) maar we konden ook met elkaar genieten van onder andere geocachen en fietstochten maken met zijn twee. En dan onze aangepaste roadtrip door Europa, ja er waren zeker lichtpuntjes in dit gekke jaar!

Natuurlijk kijken we uit naar 2021 en hopen dat we in het nieuwe jaar er op uit kunnen trekken naar het buitenland. Dat we verre en minder verre oorden kunnen gaan ontdekken. Waarin we een terrasje kunnen pakken in dat leuke stadje of een borrel kunnen nemen in dat gezellige cafeetje. Waar we die ene berg kunnen beklimmen of de golven kunnen bedwingen. Waar we kunnen genieten van cultuur, landschap en lokale gerechten.

Onze visie voor 2021 is en blijft, outdoor mogelijk maken voor iedereen. Wij kijken uit naar een nieuw jaar met mogelijkheden, kijken jullie met ons mee?

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Bergstop slaapzak 3 seizoen multifunctioneel Cozybag Wilderness -Groen Bergstop slaapzak 3 seizoen multifunctioneel Cozybag Wilderness -Groen
Prijs € 165,25
Bergstop

Bergstop slaapzak 3 seizoen...

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment