Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout

Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout

€ 56,16
Referentie: CO-00000866

Een vaststaand survival- en bushcraft mes van Joker met een full-tang constructie en een lemmet van roestvrij MoVa 1.41116 staal.

  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

Het Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout is een vaststaand survival- en bushcraft mes. Het mes is gemaakt met de full-tang constructie welke het mes erg stevig maakt. Met het gebruikte olijfhout wordt het mes mooi afgewerkt. Het lemmet van roestvrij MoVa 1.4116 staal heeft een lengte van 10 cm. Het handvat is voorzien van een koordoog waarmee je hem ook op andere manieren kan dragen of monteren. Het mes wordt geleverd met een bruin lederen schede met drukknop.

Joker is een merk uit Spanje wat reeds bestaat sinds 1987. Zij staan bekend om de traditionele en handgemaakte producten met moderne technologieën. Voor de messen wordt kwaliteitsstaal gebruikt zoals 440, 1095 carbon staal en Sandvick staal. De handvatten worden afgewerkt met olijfhout of andere mooie houtsoorten, G10 kunststof of hoorn om de messen een karakteristiek uiterlijk te geven. Met een Joker mes heb je een mooi mes in handen met een verfijnde afwerking.

CO-00000866
2 Items

Data overzicht

Materiaal
Roestvrij staal, olijfhouten handvat en lederen schede
Afmetingen
(10 cm lemmet) - 20 cm totaal
Gewicht
160 gram
Inhoud verpakking
Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout met lederen schede
Model lemmet
Droppoint lemmet
Kleur
Zilver met olijfhout

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen Joker survivalmes CO75 Erizo vaststaand mes - met olijfhouten handvat Joker survivalmes CO75 Erizo vaststaand mes - met olijfhouten handvat
Price
€ 56,16
€ 47,89
€ 49,55
€ 49,55
Rating
Omschrijving

Een vaststaand survival- en bushcraft mes van Joker met een full-tang constructie en een lemmet van roestvrij MoVa 1.41116 staal.

Cold Steel Bushman + firesteel, de sterkste uit één stuk koud gesmeed survivalmes.

De Kansbol brengt het beste van flexibiliteit van een lichtgewicht mes samen met de sterkte van een robuuster model. Dit maakt het mes tot een all-round mes en een betrouwbare partner. Zowel in het bos als tijdens een wandeling maar zeker ook tijdens de jacht of op een meer.

Een klein formaat mes speciaal ontworpen en ontwikkeld voor bergtochten, bushcraft, survival, kamperen en andere outdoor activiteiten.

Materiaal
Roestvrij staal, olijfhouten handvat en lederen schede Roestvrij staal, olijfhouten handvat en lederen schede
Overige opties
Niet roestvrij-Carbons Staal en handvat Carbon/G10
Afmetingen
(10 cm lemmet) - 20 cm totaal 31 cm 16,5 cm (7,5 cm lemmet)
Gewicht
160 gram 207 gram 130 gram
Inhoud verpakking
Joker survivalmes Corzo CO25 - outdoor vaststaand mes - Olijfhout met lederen schede Cold Steel Bushman + firesteel en schede Joker CO75 Erizo vaststaand mes met Olijfhout met lederen schede
Model lemmet
Droppoint lemmet Glad Droppoint lemmet
Kleur
Zilver met olijfhout Zwart Zilver met olijfhout
Availability

Misschien vind je dit ook leuk