Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat

Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat

€ 52,85
Referentie: CO-000000800

Een klein, compact formaat mes speciaal ontworpen en ontwikkeld voor bergtochten, bushcraft, survival, kamperen en andere outdoor activiteiten.

  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

De Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat heeft een lemmet van Molybdeen Vanadium 1.4116 roestvrij staal met een handvat van bocote hout. Met een totale lengte van 17,5 cm (lemmet87,5 cm) en een gewicht van 130 gram is het een mooi compact mes, net een maatje groter dan de CB75. Het mes wordt geleverd met een mooie lederen schede waarin je het mes kan opbergen.

Een mes die je perfect kan helpen bij elke taak in de buitenlucht. Met de geribbelde bovenzijde heb je extra veel grip tijdens elke situatie.

Joker is een merk uit Spanje wat reeds bestaat sinds 1987. Zij staan bekend om de traditionele en handgemaakte producten met moderne technologieën. Voor de messen wordt kwaliteitsstaal gebruikt zoals 440, 1095 carbon staal en Sandvick staal. De handvatten worden afgewerkt met olijfhout of andere mooie houtsoorten, G10 kunststof of hoorn om de messen een karakteristiek uiterlijk te geven. Met een Joker mes heb je een mooi mes in handen met een verfijnde afwerking.

CO-000000800
2 Items

Data overzicht

Materiaal
Roestvrij staal, Bocote houten handvat en lederen schede
Afmetingen
17,5 cm (8,5 cm lemmet)
Gewicht
130 gram
Inhoud verpakking
Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat met lederen schede
Model lemmet
Droppoint lemmet
Kleur
Bocote hout met roestvrij staal

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat Joker survivalmes CO102 Aquila Outdoor - met olijfhouten handvat Joker survivalmes CO102 Aquila Outdoor - met olijfhouten handvat Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen
Price
€ 52,85
€ 45,41
€ 47,89
€ 49,55
Rating
Omschrijving

Een klein, compact formaat mes speciaal ontworpen en ontwikkeld voor bergtochten, bushcraft, survival, kamperen en andere outdoor activiteiten.

Een outdoormes van het Spaanse merk Joker met een mooi van olijfhout gemaakt handvat.

Cold Steel Bushman + firesteel, de sterkste uit één stuk koud gesmeed survivalmes.

De Kansbol brengt het beste van flexibiliteit van een lichtgewicht mes samen met de sterkte van een robuuster model. Dit maakt het mes tot een all-round mes en een betrouwbare partner. Zowel in het bos als tijdens een wandeling maar zeker ook tijdens de jacht of op een meer.

Materiaal
Roestvrij staal, Bocote houten handvat en lederen schede S.S.A Molybdenun Vanadium staal, olijfhouten handvat en lederen schede
Overige opties
Niet roestvrij-Carbons Staal en handvat Carbon/G10
Afmetingen
17,5 cm (8,5 cm lemmet) (8,5 cm lemmet) - 20,5 cm (totaal) 31 cm
Gewicht
130 gram 135 gram 207 gram
Inhoud verpakking
Joker survivalmes CB76 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat met lederen schede Joker CO102 Aguila Outdoor Knife met lederen schede Cold Steel Bushman + firesteel en schede
Model lemmet
Droppoint lemmet Glad
Kleur
Bocote hout met roestvrij staal Zilver met olijfhout Zwart
Availability