Joker survivalmes Aquila CO105 Hunting - met lederen schede

Joker survivalmes Aquila CO105 Hunting - met lederen schede

€ 57,81
Referentie: CO-000000690

Een duurzaam allround mes van het Spaanse merk Joker met een roestvrij stalen lemmet.

De Joker Aguila CO105 Hunting Knife  is naast een mooi jachtmes ook een echte allrounder. met zijn full tangconstructie Een mooi mes om tijdens buitenavonturen bij je te hebben. 

Het blad is gesmeed uit roestvrij staal van de beste kwaliteit Molybdeen-vanadium (57 HRC). De snijzijde is vlak geslepen voor meer sterkte en betere randbehoud mogelijkheden. Het handvat is afgewerkt met stijlvol olijfhout met palissander voor wat meer klasse. Het contour van het heft past goed in de hand voor een juiste grip. 

De meegeleverde schede is met de hand gemaakt van hoogwaardig echt leder en ontworpen om aan een riem te kunnen dragen.

Joker is een merk uit Spanje wat reeds bestaat sinds 1987. Zij staan bekend om de traditionele en handgemaakte producten met moderne technologieën. Voor de messen wordt kwaliteitsstaal gebruikt zoals 440, 1095 carbon staal en Sandvick staal. De handvatten worden afgewerkt met olijfhout of andere mooie houtsoorten, G10 kunststof of hoorn om de messen een karakteristiek uiterlijk te geven. Met een Joker mes heb je een mooi mes in handen met een verfijnde afwerking.

CO-000000690
2 Items

Data overzicht

Materiaal
S.S.A Molybdenun Vanadium staal, houten handvat en lederen schede
Afmetingen
(10,5 cm lemmet) - 22,5 cm (totaal)
Gewicht
150 gram
Inhoud verpakking
Joker Aguila Hunting Knife CO105
Kleur
Zilver met olijf- en palissander houten handvat

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Joker survivalmes Aquila CO105 Hunting - met lederen schede Joker survivalmes Aquila CO105 Hunting - met lederen schede Mora survivalmes Kansbol Multi Mount - compatibel met MOLLE - Groen Mora survivalmes Kansbol Multi Mount - compatibel met MOLLE - Groen Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Cold Steel survivalmes Bushman - met firesteel in clampack Joker survivalmes CO75 Erizo vaststaand mes - met olijfhouten handvat Joker survivalmes CO75 Erizo vaststaand mes - met olijfhouten handvat
Price
€ 57,81
€ 47,89
€ 47,89
€ 49,55
Rating
Omschrijving

Een duurzaam allround mes van het Spaanse merk Joker met een roestvrij stalen lemmet.

De Kansbol brengt het beste van flexibiliteit van een lichtgewicht mes samen met de sterkte van een robuuster model. Dit maakt het mes tot een all-round mes en een betrouwbare partner. Zowel in het bos als tijdens een wandeling maar zeker ook tijdens de jacht of op een meer.

Cold Steel Bushman + firesteel, de sterkste uit één stuk koud gesmeed survivalmes.

Een klein formaat mes speciaal ontworpen en ontwikkeld voor bergtochten, bushcraft, survival, kamperen en andere outdoor activiteiten.

Materiaal
S.S.A Molybdenun Vanadium staal, houten handvat en lederen schede 12C27 Stainless steel (handgreep TPE Rubber) Roestvrij staal, olijfhouten handvat en lederen schede
Overige opties
Geleverd met Multi Mount Polymer Niet roestvrij-Carbons Staal en handvat Carbon/G10
Afmetingen
(10,5 cm lemmet) - 22,5 cm (totaal) 22,60 cm (10,90 lemmet) 31 cm 16,5 cm (7,5 cm lemmet)
Gewicht
150 gram 177 gram 207 gram 130 gram
Inhoud verpakking
Joker Aguila Hunting Knife CO105 Mora Kansbol Multi Mount Cold Steel Bushman + firesteel en schede Joker CO75 Erizo vaststaand mes met Olijfhout met lederen schede
Model lemmet
Scandigrind Glad Droppoint lemmet
Kleur
Zilver met olijf- en palissander houten handvat ArmyGreen Zwart Zilver met olijfhout
Availability