Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen

Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen

€ 50,95
Inclusief belasting
Referentie: CO-00000811

Een mooi compact, lichtgewicht mes voor onderweg. Een mooi mes om mee te nemen op een hike, tijdens een bushcraft weekend of gewoon voor dagelijks gebruik. 

  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

De Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact is een mes die de wandelaars, hikers en trekking mensen onder ons een aanwinst gaan vinden. Een compact, lichtgewicht mes voor onderweg met functionele tools. Dit is een mes waar ook klimmers blij van worden. Elk toegevoegd gewicht aan dit mes is weloverwogen. 

Het lemmet is speciaal voor snelle taken onderweg en daarnaast ook eenvoudig op te bergen in je rugzak. Het mes is net zo robuust als elk ander groot mes. Uitgevoerd met een full tang 7Cr17MoV-blad, rubberen grip en een glas gevulde nylon schede. En dat met een lengte van slechts 16,25 cm lang!

Onderstaand een aantal specificaties:

Materiaal lemmet:    7Cr17MoV staal
Totale lengte:           16,25 cm (lemmet 6,1 cm)
Dikte lemmet:          3,25 mm
Totaal gewicht:         165 gram (130 gram zonder schede)

Een mes wat goed te gebruiken is voor het maken van aanmaakhout, touw snijden of het openen van een trail mix. Het oversized lanyard gat biedt meerdere mogelijkheden zoals meerdere maten touw of een carabiner.

Het mes wordt geleverd met een mooie schede die je door middel van de clip aan de achterzijde overal aan vast kan zetten.

CO-00000811
3 Items

Data overzicht

Materiaal
7Cr17MoV staal, rubberen grip en glas gevuld nylon schede
Overige opties
Meegeleverde schede met clip
Afmetingen
16,25 cm (lemmet 6,1 cm)
Gewicht
130 gram
Inhoud verpakking
Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen met schede
Model lemmet
Glad
Kleur
Legergroen

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen Mora survivalmes Companion HD Burnt Orange (S) - Oranje Mora survivalmes Companion HD Burnt Orange (S) - Oranje Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen Mora survivalmes Kansbol met polymer schede - Groen Joker survivalmes CB75 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat Joker survivalmes CB75 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat
Price
€ 50,95
€ 39,95
€ 59,95
€ 59,95
Rating
Omschrijving

Een mooi compact, lichtgewicht mes voor onderweg. Een mooi mes om mee te nemen op een hike, tijdens een bushcraft weekend of gewoon voor dagelijks gebruik. 

Een mooi nieuw mes van Mora met een minder scherpe hoek voor maximale weerstand bij het snijvlak.

De Kansbol brengt het beste van flexibiliteit van een lichtgewicht mes samen met de sterkte van een robuuster model. Dit maakt het mes tot een all-round mes en een betrouwbare partner. Zowel in het bos als tijdens een wandeling maar zeker ook tijdens de jacht of op een meer.

Een klein, compact formaat mes speciaal ontworpen en ontwikkeld voor bergtochten, bushcraft, survival, kamperen en andere outdoor activiteiten.

Materiaal
7Cr17MoV staal, rubberen grip en glas gevuld nylon schede Roestvrij staal met rubber en kunststof Roestvrij staal, Bocote houten handvat en lederen schede
Overige opties
Meegeleverde schede met clip 57 HRC
Afmetingen
16,25 cm (lemmet 6,1 cm) 22,4 cm (lemmet 10,4 cm) 16,5 cm (7,5 cm lemmet)
Gewicht
130 gram 136,30 gram 130 gram
Inhoud verpakking
Gerber survivalmes Vertebrae Flat Sage - compact - Groen met schede Mora survivalmes Companion HD Burnt Orange (S) - Oranje Joker survivalmes CB75 outdoor vaststaand mes - Bocote houten handvat met lederen schede
Model lemmet
Glad Glad Droppoint lemmet
Kleur
Legergroen Oranje Bocote hout met roestvrij staal
Availability

Misschien vind je dit ook leuk