Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5" - Zwart met Oranje

Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5" - Zwart met Oranje

€ 76,82
Referentie: CO-0000769

De Magniplier van Gerber is één van de nieuwste tools van Gerber die speciaal op het vissen zijn gericht. Een mooie duurzame tang voor het vissen.

Laatste items in voorraad

  SSL beveiliging en Webwinkelkeur

Onze website is voorzien van een uitgebreide SSL beveiliging en goedgekeurd voor Webwinkelkeur.

  Gratis verzending!

Binnen Nederland, Belgie en Duitsland gratis verzending! Voor 22:00 besteld dezelfde dag verzonden!

  30 dagen gratis retourneren!

Retourneren conform voorwaarden binnen 30 dagen gratis in Nederland, Belgie en Duitsland

De Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5" - Zwart is een duurzame tang van Gerber die ontworpen is voor tijdens het vissen. De vingergrip biedt maximale controle en de ergonomische triggergrip is versprongen om het zicht op krappe plaatsen te houden. De vergrendeling door de duim en de symmetrische bevestigingspunten zorgen voor een veilige opslag en vervoer.

Een tang voor het vissen is niet nieuw maar nu Gerber hem heeft bekeken en aangepast met de ergonomie worden kracht en controle geoptimaiseerd met eenvoudige aanpassingen in de tang. 

Met de Bearhand Control ™ zorgt Gerber voor een stevige zelfverzekerde grip, en die zal je nodig hebben met het roofvissen! Het ergonomische besturingssysteem zet de kracht van de hand om in kracht die je in de tool goed kunt gebruiken. De ruimte tussen de handvatten is doelgericht aangepast en geoptimaliseerd om aan te grijpen waar de hand het sterkst is voor maximale kracht. Daarnaast is de speciale extra grote inkeping voor je vinger geïntegreerd voor extra stabiliteit. En als laatste is de tang uit de lijn voor een betere zichtlijn en controle bij het verwijderen van de haak uit de bek van de vis.

Het warm gesmede aluminium heeft een ongeëvenaarde sterkte en een ergonomische ontwerp. De tool is voorzien van een speciaal locking systeem waardoor de tang niet onverwachts kan openen als je onderweg bent of aan het vissen bent.

De kaken van de tang zijn los te vervangen of te verwisselen door de bevestigingspunten aan de buitenzijde van de tang. Ook de hardmetalen delen van de kniptang zijn vervangbaar. Voor het onderhoud spoel je de tang na gebruik met zoet water en droog je hem grondig met een schone handdoek. Regelmatig olie op de scharnieren en bewegende delen aanbrengen hoort er natuurlijk ook bij.

Een echte tool die gebouwd is voor het avontuur. Als je op zoek bent naar een innovatieve vistang heb je hem gevonden in de Gerber Magniplier.

Wordt geleverd met een koord en een elastisch snoer met D-ring en riemlus om hem goed te kunnen dragen.

CO-0000769
1 Item

Data overzicht

Materiaal
Heet gesmeed aluminium
Kleur
Zwart met oranje
Inhoud verpakking
Gerber tang voor het vissen Magniplier 7.5" - Zwart met Oranje
Gewicht (gram)
340 gram
Afmetingen (cm)
19 x 9 x 1 cm

Specifieke referenties