Lijst met producten op merk Overboard

Even voorstellen: "Het doel van Dan en Joel was eenvoudig: een goed uitziende, hoogwaardige prijs-kwaliteitsverhouding combineren met een 100% waterdichte bescherming."

Het begon allemaal op de stranden van Thailand en Australië - in 2006. Twee vrienden al vanaf de universiteit trekken er op uit om zes maanden te genieten van een episch strand-, boot-, surf- en duikvakantie.

"Wekenlang hebben we gevochten om onze technologie, waardevolle spullen en kleding te beschermen tegen de gevolgen van water en zand. En eindelijk zagen we in - wat we nodig hadden is een volledig betrouwbare waterdichte tas die ons geruststelt dat onze spullen veilig zijn tegen de weersomstandigheden zonder dat deze tas ons tegenhoudt. Meer dan dat, als dit onze behoefte was, moest het ook voor duizenden anderen net zo zijn."

Terug thuis, nog voordat hun kleurtje verdwenen was, waren zij bezig met het onderzoeken, ontwerpen, innoveren en produceren van hun eerste prototypen - de perfecte dry bags. Dit resulteerde in de eerste OverBoard-producten.

Vandaag de dag zijn zij de leiders in waterdichte tassen en koffers, met klanten en distributeurs in meer dan 70 landen. "Natuurlijk, het was hard werken, maar er zijn extra's. Niet alleen testen we alles in de fabriek, de ultieme test is in real life situaties, idealiter met de zon in het gezicht. En iemand moet het doen!"

... Houd het droog!

Er zijn geen producten in deze categorie

Zoek wat je zoekt