Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen

Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen

€ 74,34
Referentie: CO-0000000970

Een compact kooktoestel voor buiten voor extreme buitenavonturen. Een zeer compleet en compact systeem om buiten toch lekker te genieten van een warme maaltijd of een lekker kopje koffie.

Laatste items in voorraad

De Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0,8 liter - gasbrander - Groen is een zeer compacte gasbrander om er heerlijk mee op uit te trekken, maar toch wel een warme maaltijd te kunnen bereiden. Je kan het zien als een grote beker waar je een standaard gaspatroon van 230 gram en een patroonstandaard in kan opbergen, maar die wel is uitgerust met een piëzo-elektrische ontsteking voor het gemak.

De set wordt compleet geleverd met een warmtewisselaar voor op de bodem van de pan. Hiermee wordt de warmte efficiënt benut. Ook het meegeleverde hitteschild zorgt er weer voor dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Met de hendel aan de zijkant kan je de pan gemakkelijk vasthouden.

Onderstaand de belangrijkste kenmerken:

 • Pancapaciteit van 0,8 liter
 • Snelheid: 0,8 liter water gekookt in 2 min en 26 seconden
 • Uitgangsvermogen van 2200W
 • Geleverd met branderbasis, warmtewisselaarpot, siliconen deksel en kom (Let op gasfles is NIET inbegrepen)
 • Piëzo-ontsteking
 • Gemaakt van roestvrij staal, koper, aluminium en siliconen
 • Totaalgewicht van 600 g
 • Maten: 254 mm x 246 mm (open) , 133 mm x 185 mm (dicht)
 • Geïntegreerde pan
 • Maatstrepen aan de binnenkant van de pot (stappen van 250 ml)
 • Voor deze is een 230 grams gasflesje nodig 
 • Draagvermogen maximaal 5 kilo
 • Rek kan voor verschillende potten en pannen worden gebruikt
 • Zeer laag brandstofverbruik
 • Stabiel en betrouwbaar

Door het gebruik van de warmtewisselaarstechnologie bij de Fire Maple Star X3 wordt het rendement van deze camping gasbrander met 30% verbeterd. De pan is met een unieke stompe lastechnologie gemaakt en samen met de hoes om de pan zorgt dit voor het verminderen van eventueel warmteverlies, en het beschermt je handen tegen het hete metaal.

De totale set neemt weinig ruimte in, maar maakt je tocht een stuk aangenamer, een warme hap gaat er na zo'n mooie tocht altijd goed in. Door de handgreep te vergrendelen wordt hij stabieler waardoor hij tijdens het gebruik niet al te veel zal schudden.

CO-0000000970
1 Item

Data overzicht

Materiaal
Roestvrij staal, koper, aluminium en siliconen
Overige opties
Piëzo-ontsteking
Afmetingen
254 mm x 246 mm (open) , 133 mm x 185 mm (dicht)
Gewicht
600 gram
Inhoud verpakking
Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0,8 liter - gasbrander - Groen
Kleur
Groen met grijs

Specifieke referenties

Quick Compare

Product
Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0.8 liter - gasbrander - Groen Bushcraft kooksysteem "Dragon" Crusader MKII -6 delig - Zwart Bushcraft kooksysteem "Dragon" Crusader MKII -6 delig - Zwart Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII Forces 1.1 L - Groen Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII Forces 1.1 L - Groen Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII 1.1 Liter - Blauw Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII 1.1 Liter - Blauw
Price
€ 74,34
€ 66,07
€ 70,21
€ 70,21
Rating
Omschrijving

Een compact kooktoestel voor buiten voor extreme buitenavonturen. Een zeer compleet en compact systeem om buiten toch lekker te genieten van een warme maaltijd of een lekker kopje koffie.

De vernieuwde versie van de Crusader van Bushcraft is een compleet en compact kooksysteem. Met deze set heb je alles bij je om je eten tijdens een trektocht klaar te kunnen maken.

Deze geupgrade versie van de MKII is een compacte brander met een perfecte kookpot van 1,1 liter.

Deze geupgrade versie van de MKII is een compacte brander met een perfecte kookpot van 1,1 liter.

Materiaal
Roestvrij staal, koper, aluminium en siliconen Aluminium, nylon en kunststof Hard geanodiseerd aluminium Hard geanodiseerd aluminium
Overige opties
Piëzo-ontsteking Pouch, Nato-kantine en mok in een, Bushcraft flint en striker, Crucader Cooker MKII en Crusader Cup II 1.1 liter pot, warmteverdeler met piezo onsteking, stabilisatorvoet en opbergzakje 1.1 liter pot, warmteverdeler met piezo onsteking, stabilisatorvoet en opbergzakje
Afmetingen
254 mm x 246 mm (open) , 133 mm x 185 mm (dicht) 28 x 16 x 12 cm 17x 12,5 x 12,5 cm 17x 12,5 x 12,5 cm
Gewicht
600 gram 780 gram 550 gram 550 gram
Inhoud verpakking
Fire Maple compact kooktoestel Star X3 - 0,8 liter - gasbrander - Groen Bushcraft kooksysteem "Dragon" Crusader MKII -6 delig - Zwart Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII Forces 1.1 L - Groen Highlander snelkoker gasbrander Fastboil MKIII 1.1 Liter - Blauw
Kleur
Groen met grijs Zwart pouch Olijf Groen (Camo) Blauw (camo)
Availability

Misschien vind je dit ook leuk