NiteCore eindelijk in het assortiment!

Nitecore is een fabrikant van mooie verlichtingsproducten voor de pro-level gebruikers zoals zij dit zelf stellen. Een iets hogere prijs maar ook een hoger niveau van kwaliteit.

Een aantal jaar geleden zijn wij met Nitecore bezig geweest om dit te gaan importeren, maar doordat wij voor ons op dat moment teveel moesten afnemen is dat toen afgeketst. Wij vonden dit erg jammer want het is een mooie aanvulling in ons assortiment zaklampen en hoofdlampen. Maar als “kleine” webwinkel is het soms lastig om bij een “grote” fabrikant binnen te komen.

Maar nu zijn wij samen gaan werken met een nieuwe leverancier die een paar maanden nadat wij de eerste bestelling hebben afgenomen met dit merk aan kwam. Dus hier waren wij heel erg blij mee!

Nu zijn de eerste Nitecore producten binnen gekomen en dit is precies wat wij zochten. Als eerste al de verpakking is erg mooi om te ontvangen voor onze klanten. Geen simpel doosje maar een mooi vormgegeven doosje met extra informatie.

Dan als je het doosje opent de goed vorm gegeven en stevige producten van Nitecore. Alle producten zijn gemaakt van degelijke materialen, dit kan echt tegen een stootje en daar hebben wij als outdoormensen wat aan. Je wilt toch niet als je zaklamp valt dat hij meteen defect is. De bij sommige artikelen bijgeleverde accessoires is ook goed over nagedacht. Er zitten in sommige lampen een ringetje en tja die raken wel eens los en daarna zoek en ga dan maar eens een juist ringetje vinden. Naleveren is vaak lastig dus wordt het weer een nieuwe lamp. Maar bij Nitecore hebben ze een extra ringetje meegeleverd bij de artikelen waar dit van toepassing is. Nu zorgen dat je deze niet te goed opbergt maar dat is een tweede.

Ook de lichtopbrengst van de lampen is iets waar wij destijds ze ook op uitgezocht hadden, een helder licht en een goeie afstand in het donker. Hier heb je echt iets aan in het donker!

Kijk hier voor de artikelen die wij nu hebben van Nitecore. Dit zal in de loop van de tijd wel worden uitgebreid naar nog meer artikelen.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment