Alles gaat weer open na corona, dus dat betekent weer mooie plaatsen bezoeken!

Toen ik hoorde dat alles weer open ging, dacht ik gelijk weer aan de mooie landen en plekken die we kunnen gaan bezoeken. Net zoals jij waarschijnlijk. Natuurlijk wil je een goede start maken, hierbij kan ik je wel helpen.

Om goed te beginnen hebben we uiteraard nieuwe mooie wandelschoenen nodig. Ga je nou lekker door de polder lopen zou je lage of hoge schoenen aan kunnen doen, maar ga jij door de bergen wandelen dan heb je wel echt hoge nodig. Deze hoge wandelschoenen zorgen ervoor dat je niet met je tenen in de voorkant van je schoen zit als je naar beneden loopt.

Als je gaat wandelen moet je je wel warm kleden in deze tijd van het jaar. Hiervoor hebben wij mooie wollen truien voor heren en dames. Deze truien en vesten van wol houden je goed warm, maar je hebt natuurlijk ook een goede jas nodig. Hiervoor hebben wij mooie winterjassen van Highlander. Gaat het nou regenen? Dan heb je wel een poncho nodig om je kleren droog te houden. Een poncho is klein verpakt, dus neemt niet zo veel ruimte in beslag. Nog een voordeel; je tas blijft ook droog, want deze past eronder.

Ga je backpacken in het buitenland dan heb je een goeie rugzak nodig. Bedenk goed waar je heen gaat, heb je veel bagage of juist niet zo veel? Denk ook aan een tent die niet al te zwaar is. Zo kan je comfortabel slapen, maar hoef je overdag niet zo’n zware tent mee te dragen. Om je ook lekker warm te houden in de nacht is het handig om een mummyslaapzak bij je te hebben. Deze zit helemaal om je heen en er zit ook geen overbodige lucht tussen. Hierdoor isoleert hij goed en heb jij het lekker warm als je slaapt.

Goed hydrateren is ook belangrijk! In de winter is een thermoskan handig, want deze houden je warme drankje ook wat langer warm. Een thermosfles kan je drinken ook koud houden als je naar de zon toe gaat. Of een waterzak als je voor een stedentrip kiest.

Dus wil jij nou ook een goede start maken net zoals ik? Kijk dan op onze website voor deze basis spullen en ga er lekker op uit, genieten, want we mogen weer!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment