Nieuw in de webshop: Source Tactical

Een hele nieuwe reeks van hydration packs, waterzakken al dan niet gecombineerd met een rugzak in ons assortiment, Source Tactical Gear.

We kozen hiervoor omdat we merken dat er binnen bepaalde beroepen, te denken valt aan beveiligers, natuurbeheerders, militairen etc, maar ook sporten zoals Airsoft, vissen of varen, vraag is naar tactische rugzakken en hydration packs. En er zijn natuurlijk ook gewoon mensen die de militaire uitstraling gewoon tof vinden of de voorkeur geven aan natuurtinten als groen en bruin omdat ze niet met een knalblauwe of gele hydration pack over straat, door de bossen, of op het land willen. Wij zijn er zeker van dat wij met Source Tactical Gear in deze behoefte te kunnen voorzien.

Het mooie aan dit merk is dat de rugzakken, waterzakken en accessoires worden bedacht door ex-militairen van het IDF, de Israeli Defence Forces. Zij weten uit ervaring wat handig is als je onderweg bent met volle bepakking (of juist niet) in diverse klimaten en weersomstandigheden en wat absoluut niet werkt. Hierdoor krijg je dus goed doordachte spullen met maximaal comfort, maximale functionaliteit en niet onbelangrijk, maximale duurzaamheid. Source Tactical Gear levert al jaren aan het Israëlische leger maar ook aan honderden andere organisaties en krijgsmachten over de gehele wereld. Dat zegt iets over de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten!

Het merk Source is ons niet onbekend, wij hebben al een reeks producten in onze voorraad van hen, dat schept ook het vertrouwen dat het met deze – voor ons – nieuwe lijn wel goed zit! Je weet waar je aan toe bent met dit merk. De spullen zien er mooi en goed afgewerkt uit en zijn gedegen functioneel!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment