Optimalisatie teksten en beeldmateriaal

De afgelopen weken (en komende weken) zijn wij druk bezig geweest met het aanvullen van onze teksten bij de artikelen. Daarnaast hebben wij er ook voor gekozen de foto’s welke er nu bij staan te vervangen voor grotere foto’s en hier en daar een video toegevoegd aan de productinformatie.

Een aantal jaar geleden hebben wij onze website in een nieuw jasje gedaan en daarmee veel wijzigingen doorgevoerd op de website. Ook alle voorwaarden, betaalmanieren, banners etc. etc. zijn wel eens aangepast. Maar de belangrijkste informatie, de teksten en het beeldmateriaal van de artikelen is een keer gemaakt en verder niet veel aan aangepast. Nu hadden we al een aantal keer gekeken naar de foto’s die hier en daar wel te wensen over lieten maar altijd gedacht dat komt nog wel een keer.

Die keer was nu gekomen en daarom willen we het meteen goed aanpakken en hebben we besloten alle artikelen na te lopen. Hiermee kijken wij de teksten na of alle informatie juist staat en maken aanvullingen waar nodig. Bij een aantal artikelen is een filmpje toegevoegd voor nog meer duidelijkheid over het artikel.

Verder zijn/worden alle foto’s vervangen door nieuwe grotere foto’s. Dit maakt dat ze duidelijker zijn dan de vorige foto’s en hiermee voorkomen wij eventuele retouren van artikelen waarmee dit voorkomen had kunnen worden door een juiste foto.

Wij hopen hiermee een nog betere klantbeleving en natuurlijk ook meer verkopen en veel blije klanten die er lekker op uittrekken om te genieten van het lekkere buitenleven!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment