Nieuwe collecties Löffler en Ivanhoe of Sweden Winter 2023-2024 bekijken

Afgelopen week mochten wij weer veel moois en nieuws bekijken in de showroom van onze leverancier voor de merken Löffler en Ivanhoe of Sweden. Ik blijf het bijzonder vinden dat je op een moment als dit al aan het uitzoeken bent voor de winter van volgend jaar. Hoe dat loopt met smaak en trends blijf ik bijzonder vinden. Mijn man heeft het kledingvak van dichtbij meegemaakt aan het begin van zijn loopbaan, dus die is daar veel meer in thuis dan ik, met mijn toeristische management opleiding. Een vak apart, die kledingwereld. Maar het werkt echt (zo).

Goed, veel moois gezien dus. Het werkboek van Löffler staat in het teken van “reduce, renew, recycle”. Nu waren zij altijd al een topper op het gebied van verduurzamen en omgevingsbewustheid en ook communicatief sterk hierover. Om het zo op het werkboek te zien staan, geeft toch een extra boost om in het merk te investeren. We kijken er naar uit, volgend jaar winter ;)

Ja en Ivanhoe. Als er een merk moet zijn wat staat voor duurzame mode, dan moet het wel Ivanhoe of Sweden zijn. Het draait bij hen niet alleen om de keuze voor materiaal (maar hoe eco-vriendelijk wil je wol hebben?) maar ook om met welke andere partijen ga je in zee om je product geproduceerd te krijgen? Hoe staan die voor duurzaamheid en waar bevinden zij zich? Daarom worden hun producten gemaakt in hun eigen fabriek óf bij partners binnen Europa. Zo wordt de ecologische voetstap beperkt.

Ga deze winter dus voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Met Löffler voor je meer sportieve activiteiten en Ivanhoe voor je outdoor activiteiten zit je er helemaal goed en warmpjes bij in de winter!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment