Nieuwe collectie van Loeffler voor de zomer van 2021!

Van de week kregen we weer een heleboel moois en functioneels binnen. Het is altijd een feestje om de nieuwe collectie van Loeffler binnen te krijgen. Inmiddels staan de wielrenshirts, wielrenbroeken en bibshorts en een mooie outdoorbroek voor de actieveling voor heren én dames al online! Bekijk al het moois hier.

Misschien is het een vrouwending, maar ik kan echt heel blij worden van al die nieuwe dingen en heb dan ook de neiging om van alles een exemplaar voor mijzelf te behouden. Maar ja, dat kan niet altijd hè. Vorig jaar hield ik uit de collectie van wielrenshorts een hotbond short voor mijzelf apart en natuurlijk een wielrenshirt. Het maken van de keuze voor welke maat, is in mijn geval, vaak lastig, ik ben klein van stuk en heb een maatje meer. Vaak is kleding veel te krap óf een tent wanneer ik kies voor een grotere maat. Frustrerend! Maar, met het vergelijken van de maten in de maattabel van Loeffler koos ik direct voor de juiste maat. Het loont echt om je maten goed op te nemen en dan te kijken welke maat het beste past. Want, geen lichaam is hetzelfde! Ik moet zeggen, na het eerste succes dat de broek en ook het shirt daadwerkelijk pasten, ben ik helemaal in mijn nopjes, het is echt fijne kleding. Voor de broek is gebruikt van een erg fijne zeem en vanwege de hotbond geen vervelende naden die voor ongemak kunnen zorgen. Ik fiets er heerlijk mee weg!

Die ervaring maakt ook dat we voor de nieuwe zomercollectie weer een greep uit het aanbod van Loeffler hebben genomen. Functionele kleding in trendy kleuren. Wij houden wel van kleur, dus kiezen we daar dan ook meestal voor. Naast dat kleur mooi is, is het ook nog eens functioneel want je valt veel beter op dan wanneer je zwart of grijs aan hebt en dat komt de veiligheid van je activiteit ten goede!

Voor de heren hebben we shirts gekozen in de kleursamenstelling zwart-groen, zwart-oranje en zwart-blauw.

Voor de dames vieren blauw en wit de boventoon.

En omdat niet iedereen doet aan wielrennen, maar er ook mensen zijn die er gewoon lekker op uit willen trekken om op een andere manier actief bezig te zijn kozen we voor een paar nieuwe outdoorbroeken, met van dat materiaal dat zó droog is en heerlijk comfortabel aan voelt. In zwart voor de heren (ok, toch zwart maar dat combineert goed met een kleurrijk shirt, nietwaar?) en in een mooie kleur blauw voor de dames.

Met deze kleding van Loeffler kom je gegarandeerd met een voldaan en ontspannen gevoel weer thuis!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment