De nieuwste Lifestraw Go Stainless Steel is binnen!

Dat Lifestraw blijft vernieuwen is natuurlijk niet gek, zoals zoveel bedrijven blijven ze zoeken naar innovaties om hun producten nog beter, nog duurzamer en nog mooier te maken. Zo kregen wij van de week de Lifestraw Go Stainless Steel binnen. Onze tiener dochter zag de flessen en zei: “die zijn mooi!” Nou, als een tiener dat al zegt van een waterfles, in haar ogen maar een “saai” en alledaags product, dan kunnen we er zeker van op aan dat het ook echt een mooi product is!

Uiteraard is het niet voor niets een Lifestraw, wat betekent dat de fles voorzien is van het welbekende waterfilter wat bijna alle bacteriën, parasieten en microplastics etc. filtert. Maar deze versie heeft een extra functie gekregen, namelijk: isolatie. Dat betekent dat je water in warme omstandigheden koel blijft (en in koele omstandigheden drinkbaar…) en dus urenlang lekker fris!

Zeker een pluspunt op hete zomerdagen of in warme klimaten!

Persoonlijk vind ik de blauwe versie het mooist, maar ook de witte en grijze zijn mooi om te zien. De matte look geeft het nét even dat extraatje voor wat betreft uitstraling. En handig is natuurlijk de karabijnhaak waardoor je de fles aan je broekriem of aan je tas kunt hangen als je ín je tas niet genoeg ruimte hebt. En vanwege de isolatie is dat helemaal niet vervelend, want het water zal er niet minder lekker van gaan smaken omdat het blootgesteld wordt aan de zon of warmte.

Ik vind het merk Lifestraw gewoon een top merk. Door een waterfles als deze te gebruiken doe je actief mee aan het reduceren van de afvalberg en het plastic in de oceanen. Nu hoef je daar natuurlijk niet persé een fles van Lifestraw voor te gebruiken, elke andere (herbruikbare, al dan niet geïsoleerde en/of voorzien van een waterfilter) fles volstaat in die zin ook, maar het mooie aan Lifestraw is dat voor elke fles die je van hen koopt, dat zij één kind in Afrika een heel jaar lang voorzien van schoon en veilig drinkwater.

Dat maakt dat Lifestraw bij mij een streepje voor heeft!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment