Hannah Outdoor met nieuwe donzen slaapzakken

Ok ga je nu zeggen deze had je van de winter moeten hebben want toen had ik het koud…maar ik kan je vertellen dat ook een donzen slaapzak in de zomer lekker kan zijn.

En ook in de zomer gaan mensen naar koude oorden toe, en dan heb je een goeie donzen slaapzak nodig, dus vandaar dat we deze slaapzakken van Hannah ook naar ons toe hebben gehaald.

Het zijn redelijk veilige kleuren waar Hannah mee heeft gewerkt, want blauw en grijs doe je iedereen wel een plezier mee. De slaapzakkenworden geleverd in diverse lengtes en met verschillende mogelijkheden qua temperatuur.

Zo is er de Loft 250 met een temperatuur tussen de 9 en -5 °C tot aan de Polar van -35 tot -7°C. Dus als je weet wat je gaat doen en onder welke temperaturen je gaat slapen kan je met deze range slaapzakken net een stuk verder komen dan de meeste andere slaapzakken.

Een van de grote voordelen aan donzen slaapzakken is het gewicht, als je rekent dat de Polar 1235 gram weegt ga je dat nooit halen met een slaapzak met een andere vulling. Ook de pakmaat van 28 x 25 x 25 cm is nog steeds prima om mee op je rug te nemen.

En we weten dat de prijs een stuk hoger ligt dan de meeste slaapzakken, maar slaapzakken met echte veren zijn nu eenmaal een stuk duurder in prijs dan de kunstvezels die in andere slaapzakken worden gebruikt.

Kijk hier verder voor de nieuwe slaapzakken van Hannah Outdoor.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment