Dowabo - de colafles vorm in een thermosfles of drinkfles

Er kwam weer iets nieuws op ons pad! En zoals met veel dingen, na wat overwegingen te hebben gedaan hebben we besloten in het diepe te springen zogezegd en…schittert het merk Dowabo inmiddels op onze merkenpagina. Dowabo. Wat is dat eigenlijk?

Dowabo staat voor een reeks drinkflessen van edelmetaal, praktisch en vooral esthetisch vormgegeven, enkel of dubbelwandig. Om je drankje 12 uur warm of 24 uur koud te houden. 100% lekvrij en geen nare bijsmaak! Thermosflessen hebben de naam om je drankje warm te houden, maar koud is in de zomer natuurlijk net zo belangrijk!

Eerlijk is eerlijk, in eerste instantie denk je, er zijn al zoveel thermosflessen op de markt, wat maakt deze dan zo bijzonder. Maar als zelfs je (kritische) tienerdochter na het uitpakken zegt: zo één wil ik er ook wel. Dan weet je dat je iets bijzonders in handen hebt. Ik moet zeggen, de fles ligt makkelijk in de hand, een beetje zoals een cola flesje. De sluiting oogt robuust en ja, ik denk dat dit wel een fles is die in je tas mee kan en je er op kunt vertrouwen dat er niets gaat lekken en dat je (school)spullen dus droog blijven! Dat het merk 100% zeker is dat zelfs een koolzuurhoudend drankje de fles 100% dicht houdt en dus ook de smaak en tinteling behouden blijft, zegt iets over de kwaliteit. Duitse inventiviteit en degelijkheid. Al met al een mooi product.

Koop je mooi vormgegeven en praktische thermosfles, ja die dus ook kunt gebruiken om je drankje koel te houden, hier.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment