Slaap lekker in deze blackroom tent van Huksy

Wat is er nu prettiger dan na een goed besteedde vakantiedag, je hebt bijvoorbeeld een fikse wandeling door de bergen of de bossen gemaakt, of je hebt met je gezin een stevige fietstocht gemaakt door een prachtige omgeving, afgesloten met een echte kampeermaaltijd op je 1-pits gasstel van Bushcraft of Highlander of je 2-pits kookplaat op elektriciteit, een heerlijke nachtrust tegemoet te gaan na een intensieve maar heerlijke dag in een tent die, heel gemakkelijk is op te zetten en ook nog eens voorzien is van een blackroom, dat wil zeggen een tent die een verduisterende eigenschap heeft zodat je – ook al is het nog licht – heerlijk kunt gaan slapen. Deze tent hebben wij nu!

Husky heeft in de vraag naar een tent die het licht buiten houdt voorzien met model Beasy. Bij ons verkrijgbaar in 3 en 4 persoons versie. Ideaal als je iets meer ruimte wilt in je tent of als je met meerdere mensen op stap bent.

Zeg nou zelf, na een heerlijk intensieve vakantiedag wil je het liefst een tent die in een paar seconden is opgebouwd en waar je niet nog met allerlei stokken hoeft te gaan staan pielen in een stoffen buisje, stokken die blijven steken halverwege en waarbij het opzetten alleen maar frustratie opwekt. Je wilt een tent die met een paar seconden probleemloos voor je staat! Zodat je je met andere belangrijke zaken bezig kunt gaan houden, ontspannen en een lekkere versnapering nuttigen, genietend van het door jou gekozen uitzicht! Je klapt de tent uit, drukt het systeem aan en hij staat! Nog even het doek rangschikken, wat scheerlijnen spannen en wat tentpennen in de grond slaan en klaar is je overnachtingsplek! Het opbergen met dit systeem spaart ook veel tijd.

Toegegeven, in je backpack wil je gewicht besparen, dus voor backpacken is deze tent wat minder geschikt met zijn gewicht van ongeveer 4,9 kilo voor de 3 persoons en 5,5 kilo voor de 4 persoons tent. Maar, in gebruiksgemak en voor rondtrekken met auto of een vaste plek als uitvalsbasis is deze tent ideaal! Voor elk type kampeerder hebben wij inmiddels wel een tent in ons assortiment.

Het opzetsysteem deed mij verbazen, het lijkt een beetje op het opzetten van een campingbedje voor je baby of peuter, hetzelfde systeem, ander doel. Praktisch en snel. Mij heb je om!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment