Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor! Loefler en Ivanhoe zomercollecties binnen.

Heerlijk als je in de eerste maanden van het jaar weer de nieuwe zomercollecties binnen krijgt. Dan krijg je weer dat gevoel van heerlijke zomeravonden, lekker in het zonnetje genieten. Heerlijk fietsen in de omgeving, ’s avonds de BBQ aan met vrienden etc.

Afgelopen weken hebben wij de fietskleding van Loefler binnen gekregen. Heerlijke fietsvesten zonder mouwen om je lekker warm te houden voor als het net iets kouder is. Zeer klein op te bergen wat ze makkelijk maakt om mee te nemen op de fiets. Ook de t-shirt’s in de nieuwe designs en de nieuwe fietsbroeken zijn binnen gekomen. Zowel met als zonder bretels, dus voor iedereen wat. Ook een aantal shirts zonder mouwen waar je heerlijk mee kan gaan fietsen tijdens de warme zomeravonden.

Ook erg cool is de speciale broek voor gravelen wat steeds meer in opkomst is. Het fietsen wat tussen wielrennen en mountainbiken in zit.

Ook voor Ivanhoe of Sweden is het grootste deel nu binnen voor de zomer. Veel t-shirts voor zowel dames als heren in merinowol met nieuwe prints en mooie kleuren. Ook erg leuk is dat de prints veelal gebaseerd zijn op het buitenleven waar wij allemaal van houden. Ook een poloshirt in de kleur Electric Blue voor heren en Paars voor dames is toegevoegd aan het assortiment. En voor de koudere momenten zowel voor heren als dames een heerlijk warm vest.

Kortom weer mooie nieuwe collecties voor de komende warmere periode.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment