Wandel jij graag, maar heb je steeds last van blaren? Dan is deze Merino Anti-Druk wol iets voor jou!

Merino Anti-Druk wol is ervoor om drukplekken en blaren te voorkomen. Je pakt een stukje van de wol en stopt het bijvoorbeeld tussen je tenen. Als je dan je schoenen aan trekt heb je nergens meer last van.

Je kan deze wol voor heel veel gebruiken, bijvoorbeeld om blaren te voorkomen, tegen blauwe plekken, pijnlijke hielen en nagels, maar ook om warmere voeten te krijgen.

Maar hoe gebruik je het nou eigenlijk? Het is heel makkelijk. Je pakt een stukje van de wol, de hoeveelheid ligt aan de plek waar je het wilt gebruiken. Voor bij je grote teen, voorvoet of hielen heb je iets meer nodig dan bij bijvoorbeeld je nagels of een blaar. Als je een stukje hebt gepakt, doe je het op de plek waar jij last hebt van druk of blaren. Na een paar seconden zal de wol de vorm van jouw voet hebben genomen en kan je gerust zonder pijn door de bergen wandelen. Je zal niet merken dat je wol in je schoenen hebt zitten.

Wel handig om te weten is dat je deze wol niet kan wassen, want dan wordt de wol stug en is er minder drukopvang. De wol zal dan niet meer goed werken en lekker zitten.

Probeer deze wol nu zelf uit, je kunt het hier kopen.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment