Crua Outdoors, ook in de winter kan je kamperen

Er staat zo mooi boven onze blogpagina, wat is er nieuw?

Nou wat er nieuw is, is het merk Crua Outdoors. Want ons doel is en blijft, vernieuwen en ook nét datgene uitzoeken voor in de winkel wat een ander (nog) niet heeft of wat net anders is dan anders. Wij houden van “aparte” dingen zogezegd.

Zo werden wij door één van onze agenten getipt over het merk Crua Outdoors. Een merk wat ontstaan is door het gedachtegoed van één kampeerder. Want waarom zijn tenten altijd zo koud of juist heet, licht van binnen en waarom heb je er geen rust van omgevingsgeluid? Deze vragen werden voor de grondlegger van Crua Outdoors het uitgangspunt van zijn zoektocht naar de perfecte tent. Want elke kampeerder geeft aan dat een goede nachtrust toch eigenlijk wel het belangrijkste is van een geslaagd kampeeruitje!

Crua Outdoors heeft een tent ontwikkelt waarmee je ook in de winter kunt kamperen, een soort binnentent waar je warm (!) in blijft en die verduisterend is, dus je wordt niet uit je slaap gehouden door licht van buitenaf. En die geïsoleerde binnentent is het eerste “andere” “exclusieve” wat je nergens ziet wat ons aansprak om het merk in ons assortiment op te nemen.
Het tweede is het modulaire systeem, de combinaties die je kunt maken met de tenten! Heb je ooit wel eens een tent gezien die zoveel mogelijkheden heeft tot uitbreiding? Je start je tentavontuur met zijn twee en na verloop van tijd komt er misschien wel iemand bij, wat is er dan superhandig om je fijne tent uit te breiden met een extra koepel of tunnel zodat je met meer mensen op stap kunt maar niet meteen een nieuwe tent hoeft aan te schaffen. Of wanneer je de ene keer met meer mensen en de andere keer met een kleiner gezelschap op stap gaat, je neem die delen mee die je nodig hebt en de rest laat je thuis. Een geweldig concept als je het ons vraagt!

Wij denken dus met Crua Outdoors iets unieks en moois gevonden te hebben voor in onze winkel. We zien uit naar jullie ervaringen met deze unieke tenten!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment