Heerlijk warm de winter in met Defcon 5 en Ivanhoe of Sweden

Ondanks alle warme dagen die we afgelopen periode nog hebben gehad begint het ’s ochtends al weer een stuk kouder te worden. Tijd om op zoek te gaan naar je nieuwe favoriete lekkere warme trui of sweater.

Wij hebben alvast een aantal nieuwe artikelen in het assortiment opgenomen om de winter lekker warm door te komen. De nieuwe sweater van Defcon 5 is een mooie sweater die je ook als vest kan gebruiken. Het is vooral een tactische sweater met veel opbergmogelijkheden. Toen wij de doos binnen kregen hebben we natuurlijk zelf even gekeken. Elmi had ze al bij onze agent gezien en was helemaal enthousiast. En dat mag ook zeker want de sweater is van een zeer mooie kwaliteit gemaakt en zal je ook lekker warm houden. Ook de capuchon maakt het heerlijk dat als het wat kouder is je je hoofd ook lekker warm kan houden. De diverse zakken op de sweater zijn voor de een stoer en een ander zal de meeste zakken ook echt veel gebruiken. Voor ons zelf zal ik niet alle zakken van de sweater gebruiken, maar vind het wel erg gaaf!

En in die zelfde week kwam ook de nieuwe collectie van Ivanhoe of Sweden binnen. Dit is echt een merk dat je moet voelen en zien. Dan ben je meteen om. Het idee van Europese schapen, duurzaam ondernemen etc. staat ons erg aan. Als je de kleding ook ziet is het echt een mooi product om in je handen te hebben en te dragen. De wol zelf heeft veel functies die mensen vaak niet weten en daarom wordt de meerwaarde hiervan ook niet altijd gezien. De wol is niet alleen lekker warm maar kan ook heerlijk zijn tijdens het sporten. Wol reguleert je temperatuur veel beter dan welke andere stof dan ook en ook de vochtafvoer van de wollen trui is echt super! Ook de kwaliteit van de echte wol ten opzichte van alle synthetische wol uit het verre oosten ligt een heel stuk hoger.

Naast de drie nieuwe vesten van Ivanhoe of Sweden hebben wij ook een paar heerlijk warme sjaals en handwarmers opgenomen in ons assortiment. Dit is kleding waar je niet bang voor hoeft te zijn dat de hele straat er mee loopt, je hebt echt iets unieks om aan te trekken en daarnaast geniet je van de prachtige kwaliteit van het merk.

Kijk hier snel verder voor zowel de aanvulling bij Defcon 5 en ook Ivanhoe of Sweden.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment