Loefller wintercollectie 2020 binnen!

En ja die is ook weer binnen, je moet al vroeg een collectie uitzoeken voor een jaar of half jaar verder, wij hadden vaak alleen maar directe leveringen, maar deze keer hebben we vast wat nieuwe collectie op voororder geplaatst.

Dan ben je helemaal enthousiast over de nieuwe spulletjes die er aan zitten te komen, maar je kan het eigenlijk nog met niemand delen omdat je nog niks in je handen hebt. En uit eerdere ervaringen ook nog wel eens meegemaakt dat artikelen die te weinig worden besteld uit de collectie worden gehaald waar je dus mensen blij zou maken met een dode mus.

Maar wij hebben de spullen die we hadden besteld ontvangen. Een lange mouwen shirt met techfleece wat je als laagje moet dragen wat je lekker warm houdt tijdens de koudere dagen als je lekker naar buiten gaat. En ondanks alle regels kunnen we wel lekker buiten een luchtje scheppen en een beetje genieten van de natuur….

Ook het jack van Loeffler voor heren met het gebruikte Primaloft is een echte aanrader! Echt een gave jas om op de foto te zien, maar in het echt doet hij er niks voor onder. De jas is waterafstotend en daarom prima in deze tijden te gebruiken met een regenbui of als we misschien straks nog sneeuw gaan krijgen de komende maanden. Daarnaast is de jas natuurlijk heerlijk warm. Ook gaaf om te weten bij deze jas is dat hij gemaakt is van 55% gerecycled materiaal. Echt een duurzaam product!

En een tijdje later kwam ook het dames jack met Primaloft binnen, ook hier weer de kleuren combinaties en de gebruikte materialen tot de afwerking is op en top. En als laatste nog de wandel- outdoorbroek die ook voor de dames in onze winkel nu te koop is, is een echte mooie aanvulling op de totale collectie.

Kijk hier snel verder voor alle nieuwe producten van Loeffler.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment