De wintercollectie van Ivanhoe is binnen

Ja, met de temperaturen van afgelopen paar weken zal je er nog wel niet over nagedacht hebben, maar wij wel want met een aantal mutsen, sjaals en handwarmers in je handen met een temperatuur van rond de 25 graden moet je wel aan koude omstandigheden gaan denken.

Omdat we vorig jaar vooral veel klanten hadden die van Ivanhoe de mutsen, sjaals en handwarmers kochten, hebben we dit jaar vooral gekozen om hierin goed te kunnen voorzien. Voorgaand jaar moesten we in de loop van het jaar nee verkopen en dat is niet leuk!

Dit jaar hebben we een uitgebreide (wat een woordspelling op gebreide kleding) collectie van sjaals, handwarmers en hoofdbanden uit de reeks van Elsie. Diverse mooie kleuren met het inmiddels bekende Scandinavische patroon. Met deze leuke en gave accessoires ga je een heerlijke winter tegemoet.

Naast deze reeks hebben we ook de mutsen uit de serie Nix en Windy weer opgenomen in het assortiment. Beide lekkere warme mutsen waarbij de Windy ook voorzien is van een voering en een windbreaker voor nog meer comfort.

Check hier de nieuwe collectie voor aankomende winter!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment