Nieuwe contacten maken en nieuwe artikelen - Garmont en Fermata

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met nieuwe contacten maken en nieuwe artikelen inkopen.

Binnenkort verwelkomen wij dan ook verschillende nieuwe merken in ons assortiment.

We hebben leuke gesprekken gehad met enthousiaste mensen. Het blijft leuk om te horen wat de drijfveren van deze enthousiaste mensen zijn.

Een tipje van de sluier; binnen afzienbare tijd zullen wij een mooi merk wandelschoenen aan gaan bieden. Prachtige en degelijke kwaliteit van het Italiaanse merk Garmont, een schoen met een duidelijk verhaal en een hoog draagcomfort. Persoonlijk heb ik ervaren dat een goede schoen echt veel doet. Toen ik er op uit trok om te gaan backpacken met mijn lief, bleek ik vlak daarvoor problemen te hebben met de aansluiting van mijn tenen naar mijn voet. Een pijnlijk verhaal. Een goede bergschoen heeft mij echter niet weerhouden van een geweldige backpacktrip. Gelukkig is het euvel inmiddels verholpen, maar wat was ik blij met de keuze van mijn schoenen op dat moment!

Bij schoenen kunnen we natuurlijk de sokken niet achterwege laten, want een goede sok in een fijne schoen is echt een must. We krijgen zelfs sokken in ons assortiment die speciaal ontworpen zijn voor mensen die blessures hebben gehad aan voet of onderbeen, sokken die op bepaalde plaatsen extra ondersteuning geven. Ideaal voor diegene die last heeft (gehad) van een blessure (of deze wil voorkomen) maar zich niet hierdoor niet tegen wil laten houden om er op uit te trekken. (Alles met mate en houd jezelf in de gaten uiteraard!) Fermata, ook uit Italië. Wij zijn er in ieder geval reuze nieuwsgierig naar. Binnenkort meer hierover!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment