Een mooie wandelbroek Husky Klass M wandelbroek met stretch in ons assortiment.

Wandelbroeken zijn er in allerlei soorten en maten. Zeker ook het favoriete materiaal is per persoon verschillend. Ik heb mensen meegemaakt die gewoon met een spijkerbroek een lange tocht gingen maken maar daar kwamen ze meestal snel op terug. De schuurplekken waren toch niet zo fijn. 

Ik zelf gebruik al jaren een wandelbroek van Cragghopers in samenwerking met Bear Grylls. Een wandelbroek met stretch die heerlijk snel droog is. De verhouding van het gebruikte materiaal (85% polyester samen met 15% stretch) maakt het voor mij een heerlijke broek. Vooral het snel drogend is heerlijk als je buiten een buitje meepakt. In Schotland liep ik met gaiters aan en een waterdichte jas en dan deze wandelbroek en als het dan regende werd een deel van je broek nat. Als het zonnetje dan weer scheen was het ook zo weer droog. En de stretch zelf is heerlijk, niet te strak maar zeker ook niet te los om je benen.

Toen we besloten om meer kleding te gaan doen kwamen we bij Husky deze wandelbroek tegen. Een zelfde type samenstelling qua materiaal Extend therm soft stretch 10.000 membraan zorgt voor dezelfde snelle droging. Extra versteviging van de kniepanelen en het achterpaneel zorgt voor een duurzame broek.

Kijk hier verder voor deze heerlijke wandelbroek om er lekker op uit te trekken!

 

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment