Highlander vernieuwde de Summit rugzakken

Afgelopen week hebben we de nieuwe Summit rugzakken binnen gekregen. De oude versie moest bij Highlander één van de beter verkochte rugzakken zijn, maar wij vonden altijd het model een beetje verouderd. We hebben er toch wel een aantal verkocht, maar met deze nieuwe Summit in handen kan je zeggen dat dit model toch wel een 200% verbetering is van de oudere versie.

De tassen zijn leverbaar in een 25 liter versie en een 40 liter versie in de gave kleuren Marine Blue en Leaf Green. Mooie moderne kleuren die passen bij de nieuwe look van de rugtas. De rugzak heeft een rugsysteem met gaasvulling waardoor de rugzak lekker draagt en ook het zweten op je rug vermindert. Als het gaat regenen kan je de geïntegreerde waterdichte regenhoes tevoorschijn halen welke je tas droog zal houden. De rugzakken hebben meerdere zak- en opbergmogelijkheden, waaronder zijvakken met stretch, heupgordelzakken en een intern gaaszakje met een sleutelclip.

De rugzak is gemaakt van 300D Dobby Nylon. Door de schouderbanden en de heupgordel goed af te stellen kan je hem aanpassen op de manier zoals jij het liefst je rugzak draagt. De borstband is ook te verstellen en voorzien van een noodfluitje.

De 40 liter versie van de Highlander Summit rugzak heeft nog een hoofdvakverdeler met bodemtoegang waardoor je je spullen nog beter kan scheiden en meer mee kan nemen dan in de 25 liter versie van de rugzak.

Beide mooie rugzakken om heerlijke tochten of dagjes weg mee te beleven. Kijk hier verder.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment