Luchtbed opblaas pomp, Stormkit, Schoenen, capri broeken en pop-up tenten

Even een opsomming van alle artikelen die afgelopen week zijn toegevoegd. Afgelopen week hadden we zoveel nieuwe spulletjes binnen dat we het niet snel genoeg konden bijwerken om meteen dezelfde week online te gaan met deze artikelen, maar nu staan ze allemaal online.

De nieuwe pompen van Flextail, de Tropo pompen zijn binnen gekomen. Een mooie compacte pomp om je luchtbed mee op te blazen of om hem leeg te laten lopen. Speciaal aan deze versie is dat dit de eerste op de markt is die op batterijen werkt. Ook de leuke kleuren is iets wat meteen opvalt aan de pompen. Door de mogelijkheid om met deze pomp gebruik te maken van batterijen heb je geen last meer dat je hem moet opladen. Maar dan moet je alleen niet vergeten extra batterijen mee te nemen. Maar het zijn leuke, zeer compacte en vrolijke pompjes die perfect werken bij het gebruik van een luchtbed!

Dan de Highlander Storm Kitbags die we in een eerdere blog al hadden beschreven. Nu zijn ook de grotere versies leverbaar. Hiermee is de reeks weer compleet. Wij hebben op dit moment Aquablauw en Oranje voor de 65 liter. Blauw en rood voor de 90 liter versie en legergroen voor de 120 liter versie. Deze zullen in de loop van het jaar wel worden uitgebreid met andere kleuren maar met deze kleuren kunnen we alles laten zien wat er leverbaar is. Mocht je een andere kleur wensen kunnen met een inhoud waar we niet alle kleuren in hebben staan kunnen we ze altijd voor je bestellen. Hiervoor kan je even een mailtje sturen.

De Garmont 9.81 Air G S GTX is ook binnen gekomen. We hadden een paar maten meer besteld in een andere kleur, maar die zijn nog niet geleverd. Op dit moment hebben we maar een paar maten op voorraad staan. De schoen hebben we op de beurs in Friedrichshafen gezien een gave schoen met het oranje erin en de Michellin zool. Samen met de nieuwe Goretex Surround technologie een hele gave schoen om te zien, maar zeker als je de technologie erachter kent ook een topschoen om mee actief te worden!

Husky hebben we uitgebreid met een viertal capri broeken. De 3/4 broeken van Husky zijn van dezelfde kwaliteit als een wandelbroek maar zorgt ervoor dat je net een beetje meer verkoeling hebt dan met een lange broek. De broeken zijn ook geschikt voor sporten of andere actieve activiteiten. De broeken worden geleverd met een riem waardoor je als je hem binnen hebt hem aan kan trekken en lekker genieten! We hebben 2 kleuren voor de dames en 2 kleuren voor de heren.

Ja en toen de pop-up tenten. Die waren zoals ik ze ken wel een stukje groter dan de verpakkingen die we voor de andere tenten hebben staan. Ik heb ze zelf meegemaakt tijdens een grote trektocht met veel mannen. Jij staat nog heerlijk te tobben met je binnentent en buitentent en je buurman pakt zijn pop-up tentje, gooit dan ding in de lucht en duikt zijn tent in om te rusten na een dag hiken. Ja, en dan zijn wij mannen snel tevreden. Maar ik weet ook nog een moment dat we op een heuvel stonden en de man zijn pop-up tent op zijn backpack had gebonden en bijna weg vloog door de uitstekende delen van de tent naast zijn backpack. Dat zijn mijn ervaringen met een pop-up tent. Maar als je de prijs van een tent als deze ziet en hoe snel je klaar kan staan, dat is toch wel erg fijn op een festival of tijdens een weekendtripje. De kwaliteit is prima voor dit soort trips en zeker het gemak van dit type tenten zal veel mensen aantrekken. Let dus wel op dat het formaat qua opbergen een stukje groter is dan het normale formaat en als je hem dan op je backpack moet binnen naar mijn inziens een normale tent makkelijker is als je op stukken loopt waar je veel wind kan vangen.

Klik op de diverse links voor alle leuke nieuwe artikelen.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment