Vakantieperikelen, hoe staat het met jouw voorbereiding?

En heb jij je vakantie al geboekt? Wordt het dit jaar een vakantie op het strand met lekker niks doen of ben je juist van plan om iets avontuurlijks te gaan doen?

Wij hebben dit jaar er weer voor gekozen om op pad te gaan met een Land Rover. Vorig jaar was zo goed bevallen dat we dit jaar weer hebben gekozen om op deze manier onze vakantie in te vullen.

We zullen op het laatste moment pas beslissen welke kant we op gaan want droog weer is wel belangrijk met een nieuw avontuur als dit. We willen graag richting Finland, maar even afhankelijk of dit haalbaar is met de kinderen in de auto. Anders een combinatie van Zweden en Noorwegen. Heerlijk rond toeren met een prachtige omgeving, veel ruige landschappen en lekker even tijd voor ons als gezin. Dat is wat wij gepland hebben op dit moment voor de zomer.

Daarnaast natuurlijk weer even kijken om een aantal artikelen mee te nemen om uit te testen tijdens onze trip. Misschien wel een vest van Ivanhoe of een slaapzak van Husky. We gaan er nog eens een nachtje over slapen. Wij zijn er al weer druk mee bezig en jij?

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment