Eindelijk weer op pad! En hoe ziet jouw vakantie eruit na corona?

We zien weer licht aan het einde van de tunnel ontstaan. Langzaam maar zeker gaan er weer meer landen open en mensen gaan weer plannen maken om op pad te gaan. Wij hebben afgelopen jaar ons erdoorheen weten te slaan door mensen schoenen en fietskleding te leveren die vooral thuis en in de buurt gebruikt kon worden. Alle andere artikelen lagen op een uitzondering daargelaten een beetje stil. Met de komende versoepelingen op komst en steeds meer landen om ons heen die weer open gaan hebben wij vertrouwen in de toekomst!

Hopelijk gaan er komende zomer veel mensen op pad de natuur in. Hiervoor hebben wij onze webwinkel destijds gestart en wij hopen dat wij hier veel mensen van de juiste accessoires kunnen voorzien om een toffe vakantie te hebben in de natuur.

Ben jij al weer aan het denken over je volgende avontuur? Heb je je uitrusting al nagekeken om te kijken wat je nog mist? Al het onderhoud wat nodig is uitgevoerd?

Dan kunnen we straks weer op pad naar de door ons zo gemiste plekken in de natuur waar we kunnen genieten van alle rust en mooie plekjes!

Mocht je nog iets missen in je assortiment, kijk dan snel verder in onze winkel om alles weer aan te vullen!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment