Nieuwe innovatieve campingstoel – Talon Swivel Pivot

De campingstoel wie kent hem niet. Je hebt ze in alle soorten en maten, voor op de camping of een driepoot voor als je gaat hiken, of als je maar weinig ruimte en gewicht mee kan nemen.

Nu is er een nieuwe stoel op de markt die ook nog kan draaien. Want ja gemak dient de mens! En dat kan je met deze nieuwe Talon Swivel Pivot stoelen wel merken. Zowel de kleine driepoot als ook de grotere stoelen hebben naast het lichte gewicht een draaimechanisme ingebouwd mee gekregen waardoor je gemakkelijk kan draaien op je stoel.

Ook erg handig voor tijdens het vissen om je driepoot om te wisselen voor deze nieuwe Talon Swivel Pivot driepoot. Even draaien en je kan goed bij je tas met materialen, andere kant op en je kan gemakkelijk bij je voer en weer terug en je zit weer recht achter je hengel. Of wat dacht je van tijdens een heerlijke hike moet iedereen op een harde rots zitten en jij vouwt gemakkelijk je driepoot uit en kan lekker comfortabel meepraten met de rest. Even draaien en je kan je gaspitje goed in de gaten houden.

Misschien voor sommige iets te veel luxe, maar ja iedereen houdt toch wel van een beetje comfort tijdens zijn trips.

En dan nog even de stoelen van dichtbij natuurlijk. Allereerst worden de stoelen in een stevige doos geleverd, dat ziet er al weer goed uit als je dit thuis gestuurd krijgt. In de doos van de driepoot zit de stoel en een opbergzakje. Het frame is gemakkelijk uit te klappen (6 pootjes uitvouwen), daarna heb je de zitting nodige welke je op een punt vast zet en de andere twee punten kun je door middel van het lusje over je vinger te houden gemakkelijk op het frame trekken. Er is voor de “frame-houders” speciale sterke stof gebruikt en dat zie je er ook aan af. De afwerking en kwaliteit zijn perfect.

Daarnaast hebben wij de Talon Swivel Pivot Short in het assortiment opgenomen. Ook hier weer een snel op te zetten campingstoel alleen deze dan met 4 poten om op te zetten. Net even iets meer tijd voor nodig bij het opzetten, maar ook zeker meer comfort dan de driepoot.

Kortom een mooi nieuw product in ons assortiment voor een stevige prijs maar dat is het gepatenteerde ontwerp van Talon zeker waard, want dit type stoelen met een draaimechanisme vind je nergens anders!

Kijk hier verder voor de kleuren, foto’s en filmpjes!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment