Een blikje voor jou of als cadeau?

Na de bestelling zijn ze dan eindelijk binnen en dan is daar altijd de eerste oogopslag die al veel kan vertellen. En ja hoor erg leuk. Een paar rondgeapped naar vrienden en die waren al net zo enthousiast als wij. 

Wat dacht je van de Bushcraft Hangover Relief Tin, een erg leuke survialkit voor als na een avond flink stappen. Met koffie en gebak voor ’s ochtends, oordopjes voor alle herrie de volgende ochtend die er eigenlijk niet is maar welke jij wel hoort. Een spuugzak voor als het echt niet wil of als de Kebab naar boven komt. Een pincent om de steentjes uit je knieen te halen etc. 

Of een van de Bushcraft My 1th Survial Kit’s voor als je echt net buiten komt kijken. Met allemaal voorwerpen zoals dog tags, camouflage sticks, noodfluitje, waterproof papier en potlood, zaklampje, kompas etc.  

En als je een hond hebt de Bushcraft My Dog Walking Handy Tin met een noodriem, geurige zakjes, lampje, fluitje voor je hond als je hem kwijt bent etc. 

Kortom erg leuke compacte blikjes met handige tools voor de diverse activiteiten. Zeker leuk om cadeau te doen, maar ook zeer handig om zelf te gebruiken. Het blikje is natuurlijk ook zelf bij te vullen met accessoires welke je nu al gebruikt. 

Kijk hier snel voor alle andere leuke varianten!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment