StormCare nieuw in het assortiment, want onderhoud moet ook gebeuren!

Afgelopen week hebben wij de nieuwe producten van StormCare binnen gekregen. De producten komen van de Engelse bodem, waar wij niet onbekend mee zijn. De producten zijn gemaakt om alle stoffen, waaronder Gore-Tex®, Sympatex® & eVent® te onderhouden. De producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de combinatie van strenge prestatie- en milieucriteria, gebaseerd op het uiteindelijke gebruik en de toepassingsmethode.

Wij hebben gekozen voor een aantal Twin verpakkingen met een wasmiddel en een beschermmiddel om het kledingstuk weer waterproof te krijgen. Deze sets hebben wij zelf ook regelmatig gebruikt en dit werkt erg fijn. Na de behandeling kan je er weer van op aan. Er zijn een tweetal kleinere verpakkingen om mee te kunnen nemen in je backpack (75 ml flesjes) en een grotere verpakking met een 300 ml fles. Dat is meer de verpakking voor thuis.

Daarnaast hebben wij nog een wasmiddel gekozen voor Merino en wol die weer een aparte wasbehandeling kunnen gebruiken. En als laatste nog een spray die als het artikel schoon en droog is je direct erop kunt spuiten. Dit werkt het snelste.

Erg mooie producten die ook leuk zijn om weg te geven. Niet om iemand op zijn vieze outdoor jack te wijzen maar gewoon als onderhoudsmiddel. Want naast je materiaal onderhoud moet je ook je kleding af en toe onderhouden voor een langere levensduur.

Kijk hier snel verder:

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment