Source Hydration een nieuw merk met veel gave producten

Maar waar het natuurlijk om draait zijn de artikelen zelf. Het folder materiaal wat wij hebben ontvangen zag er al zeer veelbelovend uit. Na de selectie te hebben gemaakt met welke artikelen we wilden beginnen begon het wachten op de spullen. Dit blijft altijd weer spannend hoe de kwaliteit vs prijsverhouding ligt. Maar dit was allemaal zeer goed in orde. Wij als Nederlanders kunnen de kwaliteit het beste vergelijken met de Duitse producten. Zeer hoge kwaliteit aan materialen en afwerking. Erg goed nagedacht over de diverse functies en omgevingen waar de hydration packs gebruikt gaan worden. Bijvoorbeeld de Dune X-fit welke je met hardlopen kan gebruiken, waar gebruik gemaakt wordt van het unieke X-fit straps waardoor je tas met de natuurlijke beweging van je lichaam meebeweegt.

Of de tassen speciaal ontworpen voor in de kano of op het water. De Durabag Kayak voor in de kano is voorzien van 140 cm lange slang zodat je hem echt overal waar je wilt kan opbergen en toch onder het kanoën water kan drinken. De Verve is geschikt om over je lifevest te kunnen dragen waardoor je veilig kan genieten van de watersport en toch ook je water op tijd kan drinken.

Ook voor de “gewone” trekkingmensen zijn mooie systemen bedacht zoals de Paragon 25L welke geleverd wordt met een complete hydration kit voor 3 liter en totaal 25 liter aan ruimte heeft. Een mooie en praktische backpack voor al je tochten. Naast al deze tassen voor volwassenen is er ook gedacht aan alle kinderen van de outdoor mensen en zijn er de Spry voor de allerkleinsten en de Spinner voor de oudere kinderen ontworpen een hydration pack speciaal voor een kind zodat deze van jongs af aan net als papa en mama een eigen drinkzak heeft.

Kortom een zeer gaaf merk met mooie producten zowel voor alle watersportliefhebbers als zeker ook voor de mensen die er graag een dagje of langer op uit trekken. Kijk ook even verder naar de filters van Sawyer (iedereen wel bekend) welke gecombineerd worden met diverse producten van Source. En als laatste nog een leuk weetje over Source: zowel Deuter, Salomon als The North Face maken gebruik van hun technologieën!

Kijk snel verder voor alle producten die wij op voorraad hebben.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment