Nieuwe aanvullingen Source hydration packs en Husky slaapzakken

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest nieuwe artikelen online te zetten. Dus weer allemaal mooie producten in mijn handen gehad.

Als eerste de nieuwe Source hydration pack Air Fuse 3+9 liter, een mooie aanvulling op de Fuse die wij al in het assortiment hadden zitten. Deze versie is nog lichter gemaakt en met een nog betere luchtcirculatie op je rug. Ook zijn deze versies uitgevoerd met extra felle accenten waardoor je ook in de avondschemering goed zichtbaar bent. Ook de nieuwe kleuren van de Source Durabag Pro zien er weer erg goed uit.

Daarnaast hebben wij het assortiment slaapzakken uitgebreid met de EnemyEmber en Dinis. Slaapzakken die maximaal te gebruiken zijn tussen de -14 en -10 graden. In Nederland kan dit nog in de winter worden gebruikt, mits het maar een klein beetje vriest, maar het zijn 3-seizoens slaapzakken. Allemaal gericht op maximaal comfort en minimaal gewicht en pakvolume. Dat is met deze slaapzakken prima gelukt en zeker toen wij de dozen uitpakten was het pakvolume zo van die past ook in mijn backpack!

Kijk hier snel verder voor alle nieuwe producten.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment