Review: Een week met de Snug Bud

Nou ja, eerder 2 ; )

De Snug Buds arriveerden precies op tijd. Als je met ijskoude handen achter de laptop zit en de bezorger belt aan en je weet dat hij nieuwe items komt brengen die je op dat moment heel graag zou willen gebruiken, dan is de verleiding maar moeilijk te weerstaan om er niet ééntje direct uit de verpakking te halen en in gebruik te nemen.

Na het checken of alles klopt en de juiste aantallen zijn meegekomen, heb ik dan toch maar (met inmiddels voor het gevoel bevroren handen) de proef op de som genomen en gekeken hoe zo’n Snug Bud werkt.

Het zal geen verrassing zijn dat het eigenlijk heel simpel is, kook water, vul de kruik met het – niet meer kokende – water tot 2/3, houdt de kruik iets schuin zodat overtollige lucht kan ontsnappen en het water tot aan de rand staat, draai het dopje er weer op, schuif de kruik in de Snug Bud (ik koos voor de teddy-versie) en hij is klaar voor gebruik. Bij de teddy-versie moet je wel even een beetje opletten dat je de “vacht” niet tussen de rits vast ritst, want dat is een beetje vervelend. Alle andere versies zullen dit probleem niet hebben omdat ze een andere buitenlaag hebben.

Door de verstelbare schouderband is deze Snug Bud junior (1 liter) geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, het verstellen gaat heel simpel.

De rest van de middag verhuisde de Snug Bud van buik naar rug en terug en konden mijn handen heerlijk in de soort van mof tegen de warme kruik aan opwarmen. Ideaal. En na 5 uur gebruik was de kruik nog steeds warm. Toen moest er eten gekookt worden en heb ik hem af gedaan.

Omdat hij om je heen hangt, hoef je het ding niet vast te houden en kun je gaan en staan waar je wilt.

Gaan en staan waar we willen doen we graag en het weekend trokken wij er dan ook op uit om te geocachen, ons doel was om er dit jaar minimaal 366 te vinden, zodat we gemiddeld uitkomen op 1 per dag voor 2020. Dat is gelukt! Maar goed, Snug Bud mee, want het was niet heel warm of zo.

Tijdens de wandeling hebben de kinderen heerlijk gebruik gemaakt van de Snug Bud, het ding werd in beslag genomen, haha, de schouderband werd herhaaldelijk versteld van groot naar klein en na ruim 4,5 uur gebruik was de kruik nog warm. Uiteraard niet heet meer, maar wel nog voldoende warm om je handen weer even op te warmen.

Snug Bud claimt dat de kruik 5 tot 6 uur mee gaat, dat geloof ik wel. Tot het uiterste heb ik hem nog niet uitgeprobeerd…want zo lang hebben we hem nog niet nodig gehad.

De Snug Bud bodywarmer is er in twee maten, Classic van 2 liter en Junior van 1 liter. Hoewel deze laatste de titel “junior” heeft gekregen kan ook een (wellicht wat kleinere) volwassene er prima mee uit de voeten, zoals ik bijvoorbeeld ; )

Al met al een leuk nieuwigheidje die zeker in de winter goed van pas kan komen als je naar buiten gaat om een frisse neus te halen, of als je gewoon lekker op de bank hangt en wat extra warmte nodig hebt! Hier is het in ieder geval een succes!

Het principe van de oeroude kruik, in een modern jasje en met enorm veel gebruiksgemak!

Zoals ik later tegen mijn man en kinderen zei: de Snug Bud is mijn nieuwe beste vriend : )

Snugbud AudreySnugbud Hailey

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Prijs € 53,68
Snugbud

Snugbud Classic – bodywarmer rugzak met...

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment